Viorel Lis, ultima dorinta. Oana a facut anuntul

Publicat: 01 Nov. 2019, 09:39 News 3

Oana Lis a dezvaluit care este ultima dorinta a sotului ei, Viorel Lis. Blondina a dat detalii intime din casa.

Oana Lis a spus la o emisiune tv ca ea nu gateste si ca ultima dorinta a lui Viorel ar fi sa o vada in bucatarie. Vedeta afirma ca este gospodina doar la televizor si in rest comanda de la catering.

„Sunt gospodina doar la televizor, mai fac chestii usoare. Cumpar mancare de la catering, o incalzesc. Inhtre mine si Viorel este razboi pe dulciuri. Cred ca e ultima lui dorinta, sa ma vada pe mine gatind. El m-a cucerit, ma ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a invatat prost, sa mananc la restaurant. Nu credeam ca o sa stau atata timp cu Viorel. Cand pleca bunica mea la targ, imi lasa treaba de facut si eu aveam diferiti baieti si ii chemam la mine, baietii imi spuneai porumbii in patul, cineva imi taia gainile. Viorel imi gatea la inceputul relatiei, dar acum e obositor”, a spus Oana Lis la o emisiune tv.

Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel Lis

Oana Lis a vorbit si despre perioada grea prin care a trecut in ultima vreme, dupa ce fostul edil al Capitalei a facut un atac cerebral vascular. Singurul sprijin pe care il are Viorel Lis in momentul de fata este Oana care ii este alaturi neconditionat, la bine si la greu.

„Din pacate de cateva zile lui Viorel nu ii este foarte bine. El este singurul om din viata mea care mi-a dat echilibru, siguranta, a fost puterea de care aveam nevoie. Sunt alaturi de el la bine si la greu! Binele facut in viata se intoarce sub alte forme. Dupa AVC ar fi putut sa nu mai mearga, sa nu mai vorbeasca. A primit de Sarbatori doar 5 mesaje, a fost trist.

Dar a realizat ca poate, daca avea mai multe mesaje, nu ma avea pe mine. Dumnezeu iti ia pe o parte şi iti da pe alta. Am fost si noi suparati. Te simti pierdut, oamenii te uita. Ne este foarte greu cu pastilele si analizele. Are o pensie foarte mica. Singurele persoane pe care le iubesc sunt Viorel si bunica mea, amandoi sunt in varsta. Dar viata nu stii ce iti rezerva”, a spus Oana Lis, in urma cu ceva timp.

Publicat: 01 Nov. 2019, 09:39 News 3
Pe aceeași temă