Alex Pițurcă s-a anturat cu două blonde la mare! Ce făcea în tot acest timp iubita lui, Cristina Ich

Publicat: 04 mai 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Pițurcă nu se dezice de episoadele care ar putea să-i provoace noi scandaluri acasă. Client fidel al cluburilor, acesta nu putea rata petrecerile de 1 Mai de la mare, acolo unde s-a ”întreținut” cu două blonde care făceau eforturi să-i intre în grații. 

Telenovela Cristina Ich – Alex Pițurcă Junior pare a se duce în multe episoade. Cuplul din a cărui iubire a apărut micuțul Noah Alexandru nu pare chiar stabil: certuri, despărțiri, împăcări! Zilele trecute, când Mamaia, perla litoralului românesc, și-a invitat petrecăreții, Alex Pițurcă a fost printre cei care au dat curs ofertei cu brațele deschise.

Singur, fără partenerea oficială. 1 Mai trebuie sărbătorit cum se cuvine, și-ar fi spus fostul fotbalist, mai mult, pentru că atacant a fost în cariera-i scurtă, a făcut ce știe mai bine: a încercat să „marcheze”.

Duminică, Loft, Mamaia. Ultima zi, din cele trei pe care petrecăreții le-au ”îmbrățișat”. Practic, finala. Piți Junior a „lovit” ca un veritabil vârf. S-a lansat în hora distracției, printre tineri ”aghezmuiți” și cu un chef nebun de petrecere, printre șampanii-mamut sau sticle cărate în roabe, printre toate fițele din club. Și-a revăzut prieteni, și-a salutat tovarăși, dar două „piese” parcă l-au atras mai tare. Două blondine pe care nu avea cum să le rateze. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Iubita lui Alex Pițurcă, umilită într-un magazin de lux

Cristina Ich a dezvăluit că a fost umilită până la lacrimi când a mers pentru prima dată într-un anumit magazin de lux. Iubita lui Alex Pițurcă recunoaște că-i plac lucrurile scumpe, dar acest a avut și consecințe neplăcute la un moment dat.

Ea a ajuns să izbucnescă în plâns chiar în magazin.

Am plâns prima dată când am fost la Hermes. Am început să plâng pentru că m-au umilit în magazin… cât te pot umili ăia în magazin, nu aveți idee. Atunci am făcut o criză de nervi și am început să plâng în magazin. De nervi, că geantă mi-au dat, dar nu-mi plăcea ce mi-au dat … Cum te umiliesc… aia primesc premiul ”Cum să umilești pe cineva”, le-a mărturisit Cristina Ich urmăritorilor ei de pe Instagram.

Publicat: 04 mai 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă