Imagini-bombă! Cristina Ich s-a ”topit” în brațele unui bărbat misterios, iar apoi s-au pierdut în noapte ținându-se de mână

Publicat: 13 Dec. 2021, 11:10 Vedete

După episoadele în care Alex Pițurcă a fost surprins în compania unor diverse domnișoare, Cristina Ich pare că vrea să-i plătească iubitului ei cu aceeași monedă. Influencerița a fost surprinsă de mână cu un alt bărbat, după ce s-a ”topit” în brațele lui. 

Cristina ICH și Alex Pițurcă au o poveste de dragoste intensă, dar presărată cu multe discuții tăioase. Ele pleacă, majoritatea, de la presupusele infidelități ale lui Piți Jr., episoade care au fost semnalate, dar peste care au trecut amândoi.

Se pare că acum a venit rândul influenceriței să-și pună iubitul în aceeași ipostază, pe premisa: ”Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”!

Paparazzi CANCAN.RO au surprins-o într-o ipostază care îi va face sângele lui Alex Pițurcă să clocotească!

Serile trecute, „Prințesa Instagramului” a fost pozată în zona de Nord a Capitalei, după ce a făcut o mică sesiune de shopping. Cu mâinile încărcate de cumpărături, ICH merge grăbită spre autoturism, însă, la un moment dat, s-a întâlnit cu un bărbat misterios. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cristina Ich, umilită într-un magazinde lux

Cristina Ich a dezvăluit că a fost umilită până la lacrimi când a mers pentru prima dată într-un anumit magazin de lux. Iubita lui Alex Pițurcă recunoaște că-i plac lucrurile scumpe, dar acest a avut și consecințe neplăcute la un moment dat.

Ea a ajuns să izbucnescă în plâns chiar în magazin.

Am plâns prima dată când am fost la Hermes. Am început să plâng pentru că m-au umilit în magazin… cât te pot umili ăia în magazin, nu aveți idee. Atunci am făcut o criză de nervi și am început să plâng în magazin. De nervi, că geantă mi-au dat, dar nu-mi plăcea ce mi-au dat … Cum te umiliesc… aia primesc premiul ”Cum să umilești pe cineva”, le-a mărturisit Cristina Ich urmăritorilor ei de pe Instagram.

Publicat: 13 Dec. 2021, 11:10 Vedete
Pe aceeași temă