Prima eliminare din top 20 cei mai buni concurenți MasterChef! Chef Radu Dumitrescu: „Pentru că am fost dezamăgit, prima concurentă care părăsește competiția este…”

Publicat: 10 feb. 2022, 23:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Prima eliminare din top 20 cei mai buni concurenți MasterChef!

Prima eliminare din top 20 cei mai buni concurenți MasterChef! Nicoleta Aneni a eșuat în prima probă din seara aceasta, așa că a ajuns la testul sub presiune, alături de alți 7 concurenți. Provocarea lor a constat în prepararea unei farfurii realizate și prezentate anterior de chef Radu Dumitrescu, care a gătit alături de mama lui.

Nicoleta Aneni, prima eliminare din top 20 cei mai buni concurenți MasterChef

Greșeala concurentei a fost faptul că nu a avut sos, un element extrem de important în această farfurie. „Chifteaua e bună… păcat. Ai pierdut timp degeaba”, i-a spus chef Joseph Hadad. Și chef Foa s-a arătat dezamăgit de prestația Nicoletei: „Mă mir… de obicei ești mai eficientă”.

Solista trupei Sweet Kiss a mers la eliminare alături de Nicolle Scripcar, concurentă căreia i-a lipsit, la rândul ei, un element important din farfurie: o crochetă. Astfel, cele două participante cu farfurii incomplete au ajuns în fața juraților, urmând să își ia „la revedere” una de la cealaltă.

„Ca să încheiem într-o notă optimistă, vă dedic o piesă”

„Pentru că am fost dezamăgit, prima concurentă care părăsește competiția MasterChef, sezonul 8 este Nicoleta”, a spus chef Radu Dumitrescu. Tot el a adăugat: „Dacă Nicoleta ar fi avut sosul, ar fi fost cel mai bun preparat de la proba sub presiune”. Jurații au îmbrățișat-o călduros, iar chef Joseph Hadad a ținut să îi spună Nicoletei ce părere bună are despre ea: „Ești o doamnă superbă”. Și Nicolle Scripcar s-a declarat supărată, deși s-a bucurat de privilegiul de a rămâne în continuare în competiție: „Îți pare rău de fiecare care pleacă”.

În ciuda deznodământului trist, cântăreața Nicoleta Aneni s-a arătat cu o stare cât se poate de bună: „Ca să încheiem într-o notă optimistă, vă dedic o piesă”, a spus aceasta la testimoniale, înainte de a începe să cânte.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 10 feb. 2022, 23:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă