În ce emisiunea va apărea Chef Patrizia Paglieri la Kanal D: ”Sunt fericită să vin în fața oamenilor…”

Publicat: 28 feb. 2022, 16:09 Autor: Dora Bazavan General

Din 7 martie, la Kanal D începe show-ul  “Dimineaţa cu noi”, un matinal mult așteptat care va fi difuzat de la ora 8.00 și a adunat vedete una și una.

Pe lângă Bursucu, a cărei zi de naștere este azi, și care părăsește, tot azi, platoul emisiunii Teo Show pentru acest proiect matinal, Viviana Sposub și George Tănase, echipa matinalilor de la postul de televiziune Kanal D se mărește cu Chef Patrizia Paglieri.

Patrizia Paglieri este plină de energie. Ea va fi responsabilă cu preparatele din fiecare dimineaţă, reţete delicioase, care să îi inspire pe cei care privesc din faţa micilor ecrane; în acelaşi timp, îi va bucura pe telespectatori, dar şi pe colegii de platou cu poftă sa de viaţă molipsitoare.

Patrizia Paglieri a cucerit publicul din România prin apariţiile sale unice, în calitate de Chef al unor show-uri celebre, dar şi în calitate de invitată  în diferite emisiuni. Este o italiancă pursânge, dar cu inimă de româncă.  Din 1993 s-a stabilit în România, unde şi-a dezvoltat o carieră în domeniul culinar, dar şi în televiziune.

Chef, femeie de afaceri şi personalitate plină de energie, Patrizia Paglieri se pregăteşte să îi încânte pe telespectatori, la Kanal D, cu prezenţa ei insolită şi efervescentă.

“Sunt fericită să vin în faţa oamenilor cu nişte propuneri foarte practice şi atractive de preparate care să ne dea energie şi în jurul cărora să ne adunăm cu familia, cu prietenii. Abia aştept să râdem, să glumim şi, în acelaşi timp, să gătim ceva absolut delicios! Bursucu, Viviana şi George, pregătiţi-vă să gustați din preparatele senzaţionale, marca Patrizia Paglieri!”, a mărturisit Chef Patrizia Paglieri.

Matinalul “Dimineaţa cu noi”, prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, începe pe 7 martie, şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 08:00, la Kanal D.

Cum se întreține Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri are mereu grijă de înfățișarea ei și nu s-a sfiit să spună că este adepta injecțiilor cu acid hialuronic și botox

„Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față, să-mi fac niște injecții. Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani”, a declarat italianca, într-un interviu.

 

 

Publicat: 28 feb. 2022, 16:09 Autor: Dora Bazavan General
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă