Chef Radu Dumitrescu emoționat de eliminarea de la MasterChef România: „Ați câștigat respectul meu pentru totdeauna!”

Publicat: 21 apr. 2022, 23:05 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Chef Radu Dumitrescu emoționat de eliminarea de la MasterChef România!

Chef Radu Dumitrescu emoționat de eliminarea de la MasterChef România! În această seară, în cadrul competiției MasterChef România a avut loc cea mai emoționantă eliminare de până acum.

Proba sub tensiune a fost cât se poate de dificilă, întrucât a fost supranumită „cea mai dură probă de până acum de la MasterChef România sezonul 8” de Chef Radu Dumitrescu.

Chef Radu Dumitrescu, despre concurenta MasterChef: „E prima oară când sunt emoționat pe bune”

Testul sub presiune a constat în realizarea a trei preparate, având un număr limitat de ingrediente. Cei 5 concurenți supuși la această probă au fost nevoiți să își drămuiască produsele, întrucât nu aveau voie să folosească același ingredient pentru pregătirea a două farfurii diferite.

Doamna Daniela Nicorescu a fost concurenta eliminată în urma acestei probe. Maria Stănciuc a izbucnit în plâns la aflarea veștii, iar toți participanții aflați la balcon au coborât să o îmbrățișeze pe fosta concurentă și să își ia rămas bun de la aceasta.

„O să îmi fie dor de toți și de toate. De oameni, în primul rând. Am fost mama lor până la urmă. Ce fac ei acum… fără mamă?”, a declarat doamna Daniela cu lacrimi în ochi.

Și jurații MasterChef s-au arătat înduioșați de cele întâmplate: „E prima oară când sunt emoționat pe bune, iar pentru mine reprezentați tot ceea ce are țara asta de oferit în domeniul gastronomiei: o gospodină, al cărui parcurs l-am urmărit. Ați câștigat respectul meu pentru totdeauna!”, i-a spus Chef Radu Dumitrescu concurentei eliminate, înainte de a-i pupa mâna.

Foto: PR Pro TV

 

 

Publicat: 21 apr. 2022, 23:05 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă