Nicolle Scripcar, de la MasterChef, a declarat că a fost sabotată de adversari: „Eu am schimbat apa de la paste de trei ori, doar să îmi bage bețe în roate”

Publicat: 15 apr. 2022, 09:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

O concurentă MasterChef a declarat că a fost sabotată de adversarii ei!

O concurentă MasterChef a declarat că a fost sabotată de adversarii ei! Șase concurenți au luat parte în cadrul celei de a doua probe MasterChef de aseară.

Nicolle Scripcar, concurentă MasterChef: „Îmi venea să urlu, să plâng, să ies din emisiune de nervi”

Câte doi participanți au fost nevoiți să gătească pentru un Chef, al cărui nume l-au tras la sorți. Astfel, unul dintre cei doi concurenți urma să fie trimis la balcon de către juratul pentru care a pregătit un fel de mâncare delicios.

Ramona Dumitrescu și Nicolle Scripcar au gătit un preparat despre care cea din urmă a declarat că îl stăpânește extrem de bine, și anume paste aglio, olio e peperoncino. Totuși, în ciuda laudelor aduse la adresa propriei persoane, Nicolle nu s-a descurcat tocmai bine: „Îmi venea să urlu, să plâng, să ies din emisiune de nervi”. Chef Radu Dumitrescu a recunoscut și el nereușita concurentei: „Nicolle, fiind foarte sigură pe ea, a scrântit-o”.

„Toți o susțineau pe Ramona și îi spuneau pas cu pas cum să facă rețeta, ceea ce dă de înțeles că de abia așteaptă să plec eu”

Pentru a-și justifica eșecul, participanta a susținut că a fost pusă în dificultate și de către adversarii săi aflați la balcon: „Toți colegii de sus doar pe Ramona au ajutat-o. Eu am schimbat apa de la paste de trei ori, doar să îmi bage bețe în roate”. De asemenea, aceasta s-a simțit exclusă din încurajările colegilor: „Toți o susțineau pe Ramona și îi spuneau pas cu pas cum să facă rețeta, ceea ce dă de înțeles că de abia așteaptă să plec eu”, a declarat Nicolle la testimoniale.

În plus, concurenta și-a mărturisit nemulțumirea față de Maria Stănciuc, care i-a sugerat să fiarbă spaghetele în apă fără ulei: „Eu gătesc cum vreau eu! Nu poți să-mi spui tu mie să scot uleiul din apa de la paste!”.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 15 apr. 2022, 09:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă