O concurentă a reușit să îl scoată din sărite pe un jurat MasterChef punând iepure crud în farfurie: „Este prima oară când sunt nervos în această emisiune!”

Publicat: 18 mart. 2022, 08:32 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

O concurentă a reușit să îl scoată din sărite pe un jurat MasterChef punând iepure crud în farfurie.

O concurentă a reușit să îl scoată din sărite pe un jurat MasterChef punând iepure crud în farfurie.

Prima probă din cea mai recentă ediție MasterChef a adus multe lacrimi în ochii lui Nicolle Scripcar! Aceasta s-a simțit extrem de vinovată odată ce echipa din care făcea parte a fost desemnată să ia parte la testul sub presiune.

Nicolle Scripcar, concurentă MasterChef, a reușit să îl scoată din sărite un jurat

Echipa albastră și echipa roșie au avut de pregătit 3 farfurii diferite, conform cererilor juriului MasterChef. Nicolle Scripcar împreună cu Ramona Dumitrescu, coordonate de Maria Stănciuc, au pregătit tartar de… iepure!

„Este prima oară când sunt nervos în această emisiune”

Chef Radu Dumitrescu a fost extrem de revoltat de această farfurie: „Este prima oară când sunt nervos în această emisiune! În această seară, în proba eliminatorie merge echipa albastră, pentru că este inadmisibil să servim iepure crud”, a declarat el. Odată ce a auzit spusele juratului, Nicolle a izbucnit în lacrimi, simțindu-se vinovată, întrucât ea a venit cu ideea de a pregăti așa ceva.

„Eu am fost foarte sigură pe farfurie și pe echipa mea”, a povestit concurenta în timp ce plângea în hohote. Totuși, chef Radu Dumitrescu i-a atras atenția asupra faptului că vina nu îi aparține: Nicolle, a fost o greșeală de echipă”, a încercat acesta să îi explice.

Seara a continuat să fie una plină de frustrări și lacrimi pentru Nicolle, care a avut pare de erori și în cadrul probei eliminatorii.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 18 mart. 2022, 08:32 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă