Următorii juraţi de la MasterChef 2024. ProTV a pregătit o mare surpriză!

Publicat: 08 feb. 2024, 14:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Următorii juraţi de la MasterChef 2024. ProTV a pregătit o mare surpriză!

Un nou sezon al show-ului culinar MasterChef se pregăteşte intens. Castingul pentru membrii juriului a început. Echipa de la ProTV a luat în considerare nume importante din industria gastronimică. Toate detaliile mai jos în articol.

În curând, un nou sezon al emisiunii MasterChef România va debuta pe micile ecrane, conform unui comunicat al postului de televiziune. Înscrierile au început deja, iar pasionaţii de bucătărie sunt aşteptaţi să îşi arate talentul. Doar unul va pleca acasă cu marele premiu!

Însă până atunci, s-au vehiculat deja primele numele ale juraţilor. Se pare că cei care vor da verdictul final sunt persoane cunoscute şi apreciate în domeniul culinar.

Următorii juraţi de la MasterChef 2024

Pagina de Instagram Viperele Vesele a anunțat că a început castingul pentru jurații MasterChef 2024. Din echipa lor vor face parte, ca până acum, trei membri. Este posibil totodată ca juriul să fie extins cu încă o persoană. Totodată, primele nume care ar putea face parte din proiectul de la ProTV sunt Iosif Ștefănescu, Josef Hadad, Johnny Susala, Alex Cormerzan și Alex Dumitru, care ar fi participat la casting pe data de 1 februarie 2024.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în mare secret, Pro TV a dat startul castingului pentru jurații celui mai cunoscut format de gătit: MasterChef! Așadar, căutările pentru cei trei-patru membri ai juriului ”MasterChef” sunt în plină desfășurare.

Printre chefii care au participat în data de 1 februarie 2024 la casting se numără Iosif Ștefănescu, Josef Hadad, Johnny Susala, Alex Cormerzan și Alex Dumitru. Se anunță un sezon interesant, motiv pentru care vă sfătuim și pe voi, membrii comunității Viperele Vesele, cei mulți, despre care știm că aveți talent în domeniu și care doriți să participați ca și concurenți în emisiune, să vă înscrieți la casting”, este mesajul Viperelor Vesele.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 feb. 2024, 14:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×