Alex Lenghel, planuri mari după ce a câștigat 50.000 de lei la Batem Palma: ”Setea mea de adrenalină și aventură m-ar face să încerc ceva mult mai extrem: Survivor România”

Publicat: 07 dec. 2023, 18:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

După ce a reușit să impresioneze pe toată lumea cu talentul său la gătit produse vegane, Alex Lenghel a apărut anul acesta într-un nou show la PRO TV, Batem Palma?. Cu peste 20 de mii de urmăritori pe Instagram, sportivul promovează constant un stil de viață sănătos, iar acum a venit momentul să se ia la întrecere și cu intuiția.

Și s-a dovedit a fi un pariu câștigător, având în vedere că tânărul a câștigat una dintre cele mai mari sume de bani din acest sezon al show-ului de pe PRO TV, 50.000 de lei.

În exclusivitate, acesta ne-a povestit despre experiență, dar și despre faptul că simte că următoarea provocare în viața lui ar fi Survivor România.

  1. Alex, o nouă apariție la PRO TV, într-un show total diferit față de MasterChef. Cum a fost pentru tine această experiență?

O experiență total diferită și mult mai relaxantă, unde am avut ocazia să împărtășesc telespectatorilor mai multe depre viața mea personală și am cunoscut o diversitate de oameni cu povești de viață interesante.

  1. Ai reușit să câștigi o sumă impresionantă. Te-ai lăsat purtat de intuiție sau te-ai folosit de experiența concurenților care deja au ieșit?

Venind în această emisiune hotărât să merg până la capăt cu cutia mea, restul a fost un joc al numerelor corelate cu diverse experiențe din viața mea personală și numerologie.

Alex Lenghel, planuri mari după ce a câștigat 50.000 de lei la Batem Palma

  1. Ce legături ai creat cu ceilalți concurenți? De acasă se vede că voi creați adevărate prietenii acolo.

Pe parcursul emisiunii, am avut timp să cunosc acești oameni și să creez legături de prietenie cu mulți dintre ei. Am rămas o comunitate unită și ne mai întâlnim cu ocazia anumitor evenimente.

  1. Ți-ar plăcea să revii și în alte formate TV? Ce te-ar atrage să mai încerci?

O întrebare foarte bună, pe care o așteptam de mult 😁. După experiența „MasterChef” și „Batem Palma”, setea mea de adrenalină și aventură m-ar face să încerc ceva mult mai extrem. Consider că „Survivor România” ar fi cardul perfect, unde, din postura de atlet vegan, mi-aș încerca și depăși limitele fizice, cât și psihice. În rest, să fie primit 😁🤗

  1. Ce planuri de sărbători ai?

Îmi iau oalele și plec la colindat prin neamuri și vecini. Tot un Survivor, dar în lupta cu rudele și munții de preparate tradiționale Românești. 😅

Publicat: 07 dec. 2023, 18:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă