MasterChef: Chef Joseph Hadad a întors un concurent de la balcon: „Eu nu sunt de acord cu asta! Vino jos, te rog. Ia șorțul!”

Publicat: 24 mart. 2022, 22:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

MasterChef: Chef Joseph Hadad a întors un concurent de la balcon!

MasterChef: Chef Joseph Hadad a întors un concurent de la balcon! Situație fără precedent în bucătărie! Concurenții MasterChef au avut parte de o probă originală și necunoscută în noua ediție a emisiunii. Aceștia au putut renunța la ingredientele ce le-au fost puse la dispoziție în favoarea unei alte cutii, despre a cărui conținut nu știau nimic.

MasterChef: Ce i-a spus Chef Joseph Hadad Ramonei Dumitrescu?

De asemenea, odată ce au ales să gătească folosindu-se de ce se afla sub cea de-a doua cutie, timpul de pregătire a farfuriei le-a fost redus la 30 de minute.

În urma primei probe, Ramona Dumitrescu a fost trimisă la balcon, însă bucuria nu i-a ținut prea mult, întrucât Chef Joseph Hadad s-a opus acestei alegeri: „Eu nu sunt de acord cu asta! Ramona, vino jos, te rog. Ia șorțul!”, a spus acesta înainte de a o trimite pe Nicolle Scripcar în locul Ramonei, la balcon. Decizia chefului a fost justificată de faptul că Ramona a servit carnea gătită „rare” fără a respecta preferințele degustătorilor.

„Nu mi se pare corect că am fost trimisă înapoi la banc”

Acțiunea juratului MasterChef a stârnit frustrare și supărare în sufletul concurentei: „Nu mi se pare corect că am fost trimisă înapoi la banc”, a povestit aceasta plângând în hohote. Și Daliana Filimon s-a declarat întru totul de acord cu participanta considerată neîndreptățită: „Eu nu sunt de acord cu decizia să o trimită înapoi pe Ramona la duel. Nu mi s-a părut just”, a spus ea în cadrul testimonialelor.

„Consider că n-am ce căuta la proba de eliminare. Dacă plec acasă, asta e. Aparent sunt mai bune pastele”, a zis Ramona Dumitrescu. Rămâne de văzut cum se va descurca aceasta în cadrul testului sub presiune și cine va fi persoana eliminată la sfârșitul ediției MasterChef din seara aceasta.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 24 mart. 2022, 22:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×