EXCLUSIV! Ramona Dumitrescu, de la radio, vrea să obțină șorțul MasterChef! „Dacă nu iei șorțul, te întorci pe jos!”

Publicat: 12 Jan. 2022, 18:53 Vedete

Ramona Dumitrescu, de la radio, vrea să obțină șorțul MasterChef!

Ramona Dumitrescu, cea pe care o știm de la matinalele radio, se numără printre cei care își doresc să obțină șorțul MasterChef, în seara asta, de la 20:30!

Ramona Dumitrescu, de la radio, vrea șorțul MasterChef

„Dacă nu iei șorțul te întorci pe jos!” – va fi replica pe care o va auzi Ramona Dumitrescu, prezentatoarea de radio, chiar înainte să meargă cu preparatul în fața chefilor. Susținătorul care îi va spune asta este chiar Ionuț Bodonea, iubitul ei. „Dacă nu iau șorțul, nu mai mănânci două săptămâni! Ce părere ai despre asta?”, îl va ataca Ramona.

Ionuţ Bodonea şi Ramona Dumitrescu au experiență în zona de matinal radio, amândoi fiind foşti realizatori la matinalul Virgin Radio, iar acum pot fi auziți la matinalul unui post de radio online.

Se dă startul competiției celui mai cunoscut show culinar – MasterChef!

Diseară de la 20:30, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt pregătiți să ofere o șansă pasionaților de gastronomie. Nu oricine poate ajunge în bucătăria MasterChef, iar concurenții trebuie să fie atenți la felul în care prepară ingredientele, să treacă peste emoții, să se încadreze în timp și, nu în ultimul rând, mâncarea să aibă gust și să-i facă pe cel puțin doi dintre chefi să aprecieze preparatul lor. Doar așa pot primi un șorț și oportunitatea de a merge în următoarea etapă a competiției.

Prima ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

Publicat: 12 Jan. 2022, 18:53 Vedete
Pe aceeași temă