O concurentă MasterChef eliminată după ce a îndepărtat un element din farfurie! Chef Radu Dumitrescu: „Din moment ce eu l-am văzut pe farfurie și am spus stop gătit… pare că vrei să ne testezi atenția”

Publicat: 15 apr. 2022, 09:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

O concurentă MasterChef eliminată după ce a îndepărtat un element din farfurie!

O concurentă MasterChef eliminată după ce a îndepărtat un element din farfurie! Noua ediție MasterChef a adus cu ea o nouă eliminare, iar seara nu s-a încheiat prea bine pentru Nicolle Scripcar.

Nicolle Scripcar, concurentă MasterChef, eliminată! Si-a desfăcut șorțul înainte ca juriul să dea verdictul

Pe lângă faptul că a părăsit competiția, aceasta a fost acuzată că pozează în postura de victimă! „Știi cât de amuzantă ești? Știi de ce? Pentru că tu joci un rol: rolul de victimă. Îți place să te victimizezi. Ti-aș recomanda să nu te mai consumi gândidu-te la ce scuze să inventezi”, i-a spus Chef FOA în timp ce concurenta se plângea că nu a avut suficient timp la dispoziție pentru a finaliza farfuria.

De asemenea, Chef Radu Dumitrescu s-a arătat și el deranjat de atitudinea participantei: „Din moment ce eu l-am văzut pe farfurie și am spus stop gătit… pare că vrei să ne testezi atenția. Mâine mă trezesc că pui ceva în plus pe farfurie”, i-a spus juratul MasterChef după ce Nicolle a venit cu alt plating față de cel realizat inițial. Tot Chef Radu Dumitrescu a adăugat „Eu sper ca Nicolle să nu-și deschidă niciodată restaurant”.

„Știam că nu sunt om de finală. Știam că eu o să plec”

Concurenta a început să își desfacă șorțul înainte ca juriul să dea verdictul, întrucât a prevăzut deznodământul serii. „Știam… știam că nu sunt om de finală. Știam că eu o să plec”, a mărturisit aceasta plângând în hohote.

Plecarea lui Nicolle din competiție a fost tratată în mod călduros de către jurații MasterChef: „Chiar dacă nu ai pantofii cu toc la tine, tot părăsești competiția ca o lady!”, i-a spus Chef FOA. Totuși, Nicolle Scripcar nu a avut parte de același tratament și din partea foștilor săi adversari: „Du-te învârtindu-te! Nici nu și-a luat rămas bun de la noi…”, a zis Ionuț Oancea, aprobat de Andrei Klabacs.

Foto: PR Pro Tv

 

Publicat: 15 apr. 2022, 09:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă