Decizia juraților MasterChef a produs nemulțumiri în rândul mai multor concurenți: „În momentul de față fac un… nimic, că poate mă urcă la balcon”

Publicat: 21 apr. 2022, 22:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Decizia juraților MasterChef a produs nemulțumiri în rândul mai multor concurenți!

Decizia juraților MasterChef a produs nemulțumiri în rândul mai multor concurenți! Testul sub presiune din noua ediție a fost cel mai dificil de până acum, întrucât a constat în prepararea a trei feluri de mâncare, având un număr limitat de produse.

Cei 5 concurenți supuși acestei probe eliminatorii au fost nevoiți să își folosească ingredientele cu cap, deoarece nu aveau voie să folosească același produs alimentar de două ori.

Care a fost decizia juraților MasterChef?

Persoana care a urcat la balcon în urma realizării unui singur preparat a fost Oana Ioniță. Conform lui Chef Radu Dumitrescu „calamarii gătiți au fost perfecți”, iar acest fapt a salvat-o pe concurentă de pregătirea a încă două farfurii.

Decizia juraților MasterChef a produs nemulțumiri în rândul celor 4 concurenți rămași la bancurile de lucru. „Nu pot să cred! Eu nu pot să înghit ideea că Oana a făcut o farfurie mai bună decât mine! Cum să se duca Oana la balcon și eu să rămân jos? Chiar în halul ăsta am ajuns gastronomic?”, a izbucnit Andrei Klabacs. „În momentul de față fac un… nimic, că poate mă urcă la balcon”, a adăugat acesta, revoltat de faptul că va continua să gătească pentru proba eliminatorie.

Și Daniela Nicorescu s-a arătat extrem de revoltată cele întâmplate: „Oana nu are ce să caute în bucătărie! Simt că sunt la capătul puterilor. Oana e ok, dar… nu gătește! Nu e bucătar!”.

„Nu pot să îmi închipui!”

De asemenea, Maria Stănciuc a declarat că nu și-ar fi imaginat că actrița din Inimă de țigan ar urca la balcon în locul altor participanți: „Mă așteptam la oricine altcineva. Mă așteptam la Andrei, mă așteptam la Gabriela, dar nu mă așteptam la Oana. Nu pot să îmi închipui!”.

Rămâne de văzut cum se vor descurca restul concurenților rămași la testul sub presiune și cine va fi persoana eliminată în această seară!

Foto: Pr Pro Tv

Publicat: 21 apr. 2022, 22:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×