O concurentă MasterChef nu se simte amenințată de niciun adversar: „Am fost pe moarte, am avut cancer la 19 ani, de aceea nu mi-e frică de nimic”

Publicat: 21 Apr. 2022, 22:10 Vedete

O concurentă MasterChef nu se simte amenințată de niciun adversar!

O concurentă MasterChef nu se simte amenințată de niciun adversar! La 19 ani s-a luptat cu o tumoră!

Probele la care sunt supuși concurenții MasterChef nu sunt întotdeauna ceea ce par la prima vedere. Acesta a fost și cazul primei probe a ediției de astăzi, în cadrul căreia participanții au fost nevoiți să formeze perechi după bunul plac. Cei 10 concurenți rămași în competiție și-au ales coechipierul în funcție de prietenia legată cu acesta. De abia după ce echipele erau deja formate, jurații i-au anunțat că vor concura unul împotriva celuilalt.

Gabriela Dima, concurentă MasterChef: „Am avut cancer, leucemie la 19 ani”

Gabriela Dima și Ramona Dumitrescu au format o astfel de pereche de… adversari, urmând ca doar una dintre ele să fie trimisă la balcon. Gabriela, cunoscută sub numele de „Miss Friptură”, a fost nevoită să pregătească o farfurie vegetariană, în timp ce Ramona a gătit un preparat pe bază de carne. Astfel, primul test al serii a reprezentat o adevărată provocare pentru cele două concurente.

„Care a fost cel mai greu moment din viața ta?”, a întrebat-o Chef Joseph Hadad pe Gabriela Dima. Răspunsul acesteia a fost unul cât se poate de trist: „Când am fost pe moarte, de aceea nu mi-e frică de nimic. Am avut cancer, leucemie la 19 ani”. Juratul MasterChef avea lacrimi în ochi în timp ce Gabriela îi povestea că a făcut chimioterapie, iar prin urmare i-a căzut părul: „Pe mine m-ai emoționat, crede-mă”, i-a spus Chef Joseph Hadad înduioșat.

„Farfuria ei arată impecabil”

Rămâne de văzut ce concurentă urcă la balcon, însă Ramona Dumitrescu s-a declarat extrem de sigură pe felul de mâncare pregătit de Gabriela: „Gabi se duce la balcon cu siguranță. Farfuria ei arată impecabil”.

 

Publicat: 21 Apr. 2022, 22:10 Vedete
Pe aceeași temă