Un concurent MasterChef cât pe ce să leșine la sfârșitul probei eliminatorii! „Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare”

Publicat: 24 mart. 2022, 23:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Un concurent MasterChef cât pe ce să leșine la sfârșitul probei eliminatorii!

Un concurent MasterChef cât pe ce să leșine la sfârșitul probei eliminatorii! Testul sub presiune din cadrul ediției MasterChef de astăzi a fost unul cât se poate de dificil, întrucât majoritatea concurenților supuși la proba eliminatorie nu au mai gătit niciodată acel preparat, și anume choux!

Maria Stănciuc, concurent MasterChef, la un pas de leșin: „Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare”

Emoțiile și determinarea participanților a fost atât de mare, încât răbufnirile acestora au fost pe măsură! La sfârșitul probei, Ramona Dumitrescu și Daliana Filimon nu se puteau opri din plâns, iar imediat după terminarea timpului alocat pregătirii farfuriei, Maria Stănciuc a fost cât pe ce să leșine! „Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare”, a declarat aceasta.

„M-am agitat prea tare și am amețit”, a spus concurenta după ce Chef Radu Dumitrescu a întrebat-o ce a pățit. Participanta a stat pe vine minute întregi și a făcut exerciții de respirație pentru a-și reveni din starea de amețeală, în timp ce Ramona i-a venit în ajutor cu o compresă cu apă rece.

„Oi fi fost tu dată afară din bucătărie pentru că ai greșit un desert, dar…”

„În proba asta am dat tot. Dacă în seara aceasta urc la balcon, eu chiar cred că pot să merg până la final”, a povestit Maria la testimoniale. Munca istovitoare a concurentei a dat roade, iar Chef FOA a avut numai cuvinte de laudă pentru choux-urile acesteia: „Îmi place ce ai făcut. Oi fi fost tu dată afară din bucătărie pentru că ai greșit un desert, dar acest preparat ar fi un motiv suficient pentru angajare”.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 24 mart. 2022, 23:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×