MasterChef: Situație fără precedent – o seară fără eliminare! „Datorită muncii voastre, eliminarea, în seara aceasta, nu s-a produs”

Publicat: 24 mart. 2022, 23:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

MasterChef: Situație fără precedent - o seară fără eliminare!

MasterChef: Situație fără precedent – o seară fără eliminare! Noua ediție MasterChef a adus cu ea mult stres, lacrimi și momente de cumpănă, din cauza dificultății ridicate a testului sub presiune.

MasterChef: „Anxietatea și stresul o să mă omoare. O să mă aveți pe conștiință” – Cine a spus asta?

Pentru a rămâne în competiție, participanții supuși probei eliminatorii au avut de făcut choux. Mulți concurenți s-au trezit în situația în care au avut de refăcut aluatul sau crema, timpul fiind extrem de limitat.

„Anxietatea și stresul o să mă omoare. O să mă aveți pe conștiință”, a spus Ramona Dumitrescu. Însă, toate emoțiile negative au fost risipite după laudele primite din partea juraților MasterChef: „Știți unde am fost în seara aceasta? Într-o bucătărie profesionistă. Așa ați muncit voi toți. Bravo vouă!”, i-a felicitat Chef Joseph Hadad pe concurenți.

„Efortul pe care l-ați depus în seara aceasta, lupta pe care ați dus-o cu ingredientele, cu timpul și mai ales cu voi înșivă… toate lucrurile acestea duc către un singur final: la balcon. Toți, acum, la balcon!”, le-a zis Chef FOA participanților celui mai intens show culinar.

MasterChef – o seară fără eliminare!

Chef Radu Dumitrescu a fost cel care a dat verdictul serii: „Datorită muncii voastre, eliminarea, în seara aceasta, nu s-a produs”. În ciuda veștii bune, participanții au fost sceptici: „Suntem total neîncrezători după episodul trecut, în care Alin a ajuns la balcon și după a plecat acasă”, a declarat Ramona.

În timp ce unii concurenți se bucurau de siguranța oferită de balcon, alții erau plini de lacrimi: „Nu meritam șansa asta”, a spus Daliana Filimon plângând în hohote. Totuși, seara s-a terminat într-o notă optimistă, fără o eliminare.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 24 mart. 2022, 23:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă