Concurenții MasterChef se luptă să-și păstreze șorțul, însă o tânără i-a surprins pe chefi și a primit nu unul, ci două șorțuri!

Publicat: 27 Jan. 2022, 21:51 Vedete

Concurenții MasterChef se luptă să-și păstreze șorțul, însă o tânără i-a surprins pe chefi și a primit nu unul, ci două șorțuri: „Nouă ne-a plăcut foarte mult o farfurie, o farfurie despre care noi credem că merită două șorțuri”.

Deea Bălgrădean, Mădălin Girip și Nicolae Păun au fost adversari într-unul dintre duelurile celei de a doua etape MasterChef. Concurenta s-a declarat a fi în dezavantaj încă de la început: „N-am gătit niciodată macrou”. Aceasta a optat pentru un macrou tras la tigaie cu sos de rubarbă cu speranța că a gătit peștele în mod corespunzător.

Deea Bălgrădean a obținut încă un șorț de la chefi

Având în vedere ca rubarba are un gust ușor acrișor, participanta a luat decizia de a face un lucru ingenios: „Cum nu am zahăr, am încercat să-l îndulcesc cu puțin marshmallow pe care-l topesc”, a declarat aceasta cât se poate de sinceră.

Chefii s-au dovedit a fi încântați de alegerea Deei: „Nouă ne-a plăcut foarte mult o farfurie, o farfurie despre care noi credem că merită două șorțuri. A avut gust, a avut o idee care nouă ne-a plăcut foarte mult”, a zis chef Radu Dumitrescu în numele tuturor juraților.

Tot chef Radu s-a arătat cel mai impresionat de fapta concurentei: „Mi-a plăcut foarte mult că tu ți-ai îndulcit rubarba cu bezea. Asta înseamnă să te adaptezi cu ce ai și să nu renunți niciodată. Despre asta este vorba la MasterChef”.

Deea Bălgrădean nu numai că a trecut în următoarea etapă MasterChef, dar a obținut încă un șorț de la chefi.

Publicat: 27 Jan. 2022, 21:51 Vedete
Pe aceeași temă