Chef Foa câștigă o luptă de Skanderbeg în fața unei concurente – campioană la europenele de lupte libere: „Eu credeam că mi se rupe mâna la faza asta!”

Publicat: 26 Jan. 2022, 21:25 Vedete

Chef Foa câștigă o luptă de Skanderbeg în fața unei concurente – campioană la europenele de lupte libere!

O bătălie crâncenă s-a dat între concurenții Ana Otvoș, Oana Ioniță și Adrian Neagoe pentru păstrarea șorțului MasterChef! Aceștia au fost nevoiți să gătească păstrăv, alături de alte alimente pe care le-au găsit sub cutiile din fața lor. Totuși, acest tip de pește le-a dat bătăi de cap tuturor: „Haideți, fraților, e doar un pește!”, i-a certat chef Radu Dumitrescu.

Chef Foa: „Până îți iese preparatul de la cuptor, te provoc la un Skanderbeg”

Sportiva Ana Otvoș, care a fost pe podium la europenele de lupte libere,  a luat hotărârea de a face păstrăv la cuptor pe pat de napi, un preparat riscant, întrucât aceasta a declarat: „Nu am gătit niciodată napi”. În timp ce concurenta gătea, chef Foa a decis să o supună pe aceasta la o probă… sportivă:  „Până îți iese preparatul de la cuptor, te provoc la un Skanderbeg”. Ana s-a arătat încântată de propunere, chiar dacă a pierdut: „Mi-a plăcut foarte tare”, a declarat aceasta la testimoniale. Totuși, juratul a recunoscut dificultatea cu care a câștigat partida de Skanderbeg: „Eu credeam că mi se rupe mâna la faza asta”.

Ana Otvoș: „Astăzi mi s-a părut cel mai greu moment din viața mea în bucătărie”

În ciuda faptului că Adrian Neagoe a fost cel care a trecut în etapa următoare, iar Ana Otvoș a pierdut șorțul MasterChef, aceasta s-a arătat fericită de reușita adversarului ei: „Adrian este un concurent care merită să treacă mai departe”, l-a lăudat concurenta la scurt timp după ce l-a îmbrățișat.

Participanta a recunoscut că etapa duelurilor a fost un adevărat hop în cariera ei gastronomică: „Astăzi mi s-a părut cel mai greu moment din viața mea în bucătărie”. Aceasta a fost încurajată și de chefi să revină sezonul viitor: „Te mai așteptăm, eu vreau să mai fac Skanderbeg cu tine”, i-a spus chef Foa practicantei de lupte libere.

 

Publicat: 26 Jan. 2022, 21:25 Vedete
Pe aceeași temă