Chef Foa, panicat de un incident provocat de unul dintre concurenții de la MasterChef: „Pompieri, stingeți-i focul!”

Publicat: 26 ian. 2022, 21:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Chef Foa despre un incident provocat de unul dintre concurenți: „Pompieri, stingeți-i focul!” Telespectatorii MasterChef au avut parte de un moment incendiar!

Musty Camara, Alin Marinică și Andreea Farcaș s-au luptat pentru a-și păstra mult râvnitul șorț MasterChef, în cea de a doua etapă a concursului.

Chef Foa: „Musty, iei foc! Musty, iei foc!”

Încă de la început, chefii consideră că nu este sănătos ca Musty să gătească purtând atât de multe inele și brățări, fapt susținut și de adversara participantului în discuție: „Bijuteriile nu le-am dat jos, pentru că sunt amintiri foarte speciale de la prieteni foarte iubiți”, a încercat concurentul să își justifice greșeala.

Fratele cunoscutului cântăreț Kamara a pregătit un mușchi de vită mangetout și sos de mango cu ceapă. Încă din timpul preparării, chef Radu Dumitrescu s-a declarat nemulțumit de aspectul mușchiului: „De ce ai masacrat-o în halul ăsta?”, a întrebat juratul stupefiat.

Imediat ce s-au scurs cele 45 de minute alocate pentru alcătuirea farfuriei, a luat naștere un foc în spațiul de lucru al lui Musty Camara: „Musty, iei foc! Musty, iei foc!”, a țipat chef Foa pentru a-i semnala pericolul. După încercarea eșuată a participantului de a stinge focul, tot chef Foa a cerut ajutor: „Pompieri, stingeți-i focul!”.

„Nu iese fum fără foc”

Pentru a detensiona atmosfera și a face haz de necaz, concurentul a spus hotărât: „Nu iese fum fără foc”. Tot el a susținut despre felul de mâncare pe care l-a pregătit: „N-am apucat să gust, ce-i drept, dar am așteptări”„Doar fumul o să te ajute să mergi mai departe”, i-a zis Radu. Musty Camara nu a trecut de etapa duelurilor.

 

Publicat: 26 ian. 2022, 21:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă