Cine este concurentul cu ”pătrățele” care a impresionat jurații MasterChef cu un preparat vegan

Publicat: 14 Jan. 2022, 15:21 Vedete

Alex Lenghel (36, antrenor personal), concurentul cu un fizic de invidiat care a venit în fața juraților MasterChef, este o persoană care a ales veganismul ca stil de viață și susține că: „Vreau să fiu primul vegan care câștigă MasterChef și vreau să facem istorie!”.

Ce a pregătit Alex Lenghel pentru jurații MasterChef?

Așa că a pregătit pentru prima etapă a concursului un preparat aferent: clătite vegane cu sos de fructe de pădure și chili. Chef Foa este fascinat de gastronomia vegană și a fost mai mult decât curios să guste clătitele concurentului. Curiozitatea lui Foa a mers mai departe, iar cheful a vrut să afle dacă concurentul are un abdomen lucrat, ținând cont de profesia pe care o are. Alex nu s-a lăsat așteptat și a arătat la cameră fizicul de invidiat.

Chef Radu Dumitrescu a susținut, în mod ironic, că: „Nu m-aș fi gândit că ești personal trainer”. Tot el a spus despre concurent: „Ești poezie, te-am citit de când ai intrat pe ușă”.

Concurentul s-a bucurat de trei voturi afirmative din partea juraților – Joseph Hadad a declarat: „O să fiu scurt și la obiect, mie-mi place farfuria, din partea mea ai un da”. Înainte de plecarea sa din platou, Chef Radu Dumitrescu l-a întrebat pe Alex ce o să facă atunci când va găti un preparat ce conține produse de origine animală și va fi nevoit să îl guste. „O să-mi doresc să ajung în momentul acela, să văd ce fac atunci”, a răspuns antrenorul.

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, jurații MasterChef

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt pregătiți să ofere o șansă pasionaților de gastronomie. Nu oricine poate ajunge în bucătăria MasterChef, iar concurenții trebuie să fie atenți la felul în care prepară ingredientele, să treacă peste emoții, să se încadreze în timp și, nu în ultimul rând, mâncarea să aibă gust și să-i facă pe cel puțin doi dintre chefi să aprecieze preparatul lor. Doar așa pot primi un șorț și oportunitatea de a merge în următoarea etapă a competiției.

Foto: PRO TV

 

Publicat: 14 Jan. 2022, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă