Interpreta celebrei piese „Alin, Alin” participă la MasterChef: „Sunt bună sau nu? Păi ce Dumnezeu…”

Publicat: 17 ian. 2022, 10:05 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Nicoleta Aneni (41), cunoscută drept solista trupei Sweet Kiss, a surprins publicul prin apariția ei neașteptată la cel mai faimos și dur show culinar, MasterChef România, chiar de ziua ei de naștere.

Chefii au rugat-o să cânte live în bucătăria MasterChef

Inclusiv chefii au fost mirați să afle că participanta ce se afla în fața lor era persoana care a compus celebra melodie „Alin, Alin”. Ca să profite de această ocazie, aceștia au rugat-o pe interpretă să cânte refrenul live, în bucătăria MasterChef.

Aceasta nu a dat semne de emoție în timpul cântecului, dar tremura din toate încheieturile în timp ce făcea platingul pentru pieptul de rață cu piure de morcovi, sparanghel și sos de vișine: „Sunt obișnuită cu camerele de luat vederi, dar atunci când cânt, când sunt pe scenă (…) acum e diferit”.

Ce le-a spus Nicoleta Aneni juraților MasterChef?

Nicoleta Aneni s-a dovedit a fi destul de încordată, deși s-a îmbărbătat înainte de a veni în fața chefilor:  „Sunt bună sau nu? Păi ce Dumnezeu…”, a spus aceasta cu putere în glas.

Chef Radu Dumitrescu și Chef Joseph Hadad au emoționat-o și mai tare pe concurentă prin întrebări intimidante: „Ție-ți place cum arată farfuria asta?” (Radu Dumitrescu) și „Am întrebat ceva? De ce vorbești?” (Joseph Hadad). Cântăreața ajunge să se întrebe „Doamne, ce caut eu aici?” din cauza avalanșei de emoții resimțită. Însă, chefii au vrut doar să o păcălească înainte de a-i da 3 de „da” și de a o face să plângă de fericire.

Ziua în care a gătit la MasterChef a  fost chiar ziua ei de naștere. Astfel, chefii i-au făcut Nicoletei cel mai frumos cadou: râvnitul șorț MasterChef. „Și-a făcut singură un cadou de ziua ei. Să-l stăpânească sănătoasă”, spune Chef Foa după ce concurenta pleacă din platou.

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, jurații MasterChef

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt pregătiți să ofere o șansă pasionaților de gastronomie. Nu oricine poate ajunge în bucătăria MasterChef, iar concurenții trebuie să fie atenți la felul în care prepară ingredientele, să treacă peste emoții, să se încadreze în timp și, nu în ultimul rând, mâncarea să aibă gust și să-i facă pe cel puțin doi dintre chefi să aprecieze preparatul lor. Doar așa pot primi un șorț și oportunitatea de a merge în următoarea etapă a competiției.

 

Publicat: 17 ian. 2022, 10:05 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă