O concurentă a fost eliminată din concurs fără ca jurații MasterChef să îi guste preparatul!

Publicat: 27 ian. 2022, 22:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cine este concurenta care a fost eliminată din concurs fără ca jurații MasterChef să îi guste preparatul!

O concurentă a fost eliminată din concurs fără ca jurații MasterChef să îi guste preparatul! Iată detalii!

Ionuț Oancea, Elvis Tudorache și Cristina Bârsan au dat tot ce aveau mai bun pentru a realiza un preparat demn de a merge în următoarea etapă a concursului MasterChef.

Cine este concurenta care a fost eliminată din concurs fără ca jurații MasterChef să îi guste preparatul?

Ingredientul cheie de care au dispus concurenții a fost carnea de bibilică, pe care Cristina a gătit-o un pic prea… bine. După ce jurații au văzut că participanta a ars bucata de carne, chef Radu Dumitrescu s-a oferit să o ajute: „Dacă ne dai șorțul tău, putem să intrăm noi și să gătim”.

Chef Joseph Hadad: „Eu nu vreau să gust din farfuria ta și cred că nici colegii mei”

Când a venit momentul jurizării, chef Joseph Hadad i-a spus just concurentei: „Eu nu vreau să gust din farfuria ta și cred că nici colegii mei”. Cristina Bârsan a fost trimisă acasă fără ca chefii să îi guste preparatul, deoarece aceasta a făcut o gafă de zile mari: a gustat din preparat și a băgat lingura la loc în tigaia în care se afla acesta.

Concurenta și-a asumat greșeala, dar a continuat să fie dezamăgită: „Nu am ce să zic. Dacă ar fi gustat, aș fi spus ceva, dar nu au gustat”, a declarat Cristina la testimoniale.

Publicat: 27 ian. 2022, 22:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă