Președintele Boliviei, infectat cu coronavirus

Publicat: 10 Jul. 2020, 15:32 Arhiva
Președintele Boliviei, infectat cu coronavirus

Preşedintele Boliviei, Jeanine Anez a fost confirmat pozitiv cu Sars CoV-2, în urma testelor. Informaţia a fost confirmată chiar de şeful statului Bolivian, pe o reţea de socializare. În plus, Jeanine Anez spune că starea ei de sănătate este bună.

„Împreună, vom merge mai departe”, este mesajul transmis pe Twitter, de preşedintele Boliviei, Jeanine Anez.

Alţi şapte miniştri, confirmaţi cu COVID-19

În afară de şeful statului bolivian, au mai fost testaţi pentru COVID-19 şi alţi miniştri. Guvern bolivian a anunţat apoi că cel puţin şapte membri ai Executivului au fost depistaţi pozitiv, inclusiv ministrul Sănătăţii. Toţi demnitarii infectaţi cu Saras CoV-2 sunt monitorizaţi în această perioadă, cât se află sub tratament medical, la fel şi cei care se recuperează la domiciliu.

Președintele Braziliei a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus zilele trecute

Preşedintele Boliviei este cel de-al doilea şef de stat care a luat virusul. Anterior, a fost anunţat preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, cel care a negat luni la rând existenţa coronavirusului. Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, după ce a început să dezvolte simptome, relatează BBC.

Oficialii din Organizația Mondială a Sănătății (OMS) au precizat că vârful pandemiei nu a fost atins în regiunea Americii Centrale și de Sud. OMS estimează că săptămâna viitoare va fi depășit pragul de 10 milioane de cazuri de Covid-19 în lume.

Publicat: 10 Jul. 2020, 15:32 Arhiva
Pe aceeași temă