Prefectul Capitalei, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte Traian Berbeceanu

Publicat: 01 Dec. 2020, 10:57 Arhiva
Prefectul Capitalei, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte Traian Berbeceanu

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu este infectat cu coronavirus. Acesta a declarat, pe o rețea socială, că este asimptomatic și că toate analizele și testele i-au ieșit bune.

”Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune.

Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat. Insă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii. Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură.

Imi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali. Mulțumesc colegilor pentru dedicare și implicare, în curând mă voi alătura echipei! Purtați mască, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile!

Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc să fiți sănătoși!”, scrie Traian Berbeceanu pe Facebook.

Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv.
Nu am simptome iar analizele si…

Posted by Traian Berbeceanu on Monday, November 30, 2020

Sursa foto: Traian Berbeceanu Facebook

Publicat: 01 Dec. 2020, 10:57 Arhiva
Pe aceeași temă