Povestea incredibila a doua surori! Una din ele nu putea avea copii din cauza unei boli, iar cealalta s-a oferit sa ii devina mama surogat. Dupa cateva luni, insa…

Publicat: 08 mai 2018, 22:00 Autor: madalina m. Life

Povestea incredibila a doua surori din Anglia a impresionat o lume intreaga.

Pe nume Lauren, una dintre tinere a avut mereu mari probleme de sanatate, dupa ce a aflat ca s-a nascut cu o gaura in inima. Afectiune ii punea in pericol sanatatea si o impiedica a respire asa cum trebuie. Povestea incredibila a doua surori i-a facut insa pe multi sa se emotioneze.

Asta deoarece in momentul in care a aflat ca Lauren nu poate avea copii, sora acesteia, pe nume Ebony s-a oferit sa ii fie mama surogat. Cateva luni mai tarziu, insa, s-a produs un moment pe care intreaga familie il astepta cu sufletul la gura.

Povestea incredibila a doua surori

Desi la inceput povestea incredibila a doua surori din Devon, in Marea Britanie a devenit cunoscuta doar in plan local, la scurt timp acestea au devenit o inspiratie pentru multe femei din intreaga lume. Boala cu care Lauren se confrunta inca de cand era o copila i-a pus mereu in pericol viata.

Cand l-a cunoscut pe actualul ei sot, pe nume Michael, femeia si-a dorit sa intemeieze o familie. Fara sa stea prea mult pe ganduri le-a cerut medicilor cateva sfaturi, dar acestia au avertizat-o. O sarcina ar fi putut sa o omoare atat pe ea, cat si pe viitorul ei bebelus.

Boala cu care Lauren a venit pe lume si care ii afecteaza in special artera pulmonara a putut fi tinuta sub control ani buni, cu ajutorul unor operatii costisitoare si foarte dureroase. Din pricina malformatiei, insa organismul femeii era mult prea slabit pentru a sustine o sarcina.

Povestea incredibila a doua surori

Povestea incredibila a doua surori! Cand a aflat ca sora ei nu poate avea copii, Ebony s-a oferit sa ii fie acesteia mama surogat. Asta mai ales ca a fost la fel de devastata precum Lauren cand medicii i-au dat femeii verdictul.

Gestul incredibil facut de femeia de 36 de ani a marcat-o insa pe Lauren. Desi nu se astepta ca Ebony sa poata ramane insarcinata, fiindca avea deja o varsta la care multe femei sufera de probleme in ceea ce priveste fertilitatea, acest lucru s-a intamplat la doar cateva luni distanta.

Povestea incredibila a doua surori le-a facut si pe alte femei sa ia in cosiderare aceasta varianta. „Suntem o familie atat de apropiata si mi s-a parut absolut normal sa ma ofer sa o ajut pe sora mea, mai ales ca a trecut prin foarte multe probleme. I-am spus ca imi doresc sa fie mama si ca voi purta eu sarcina pentru ea”, a marturisit Ebony, potrivit mirror.co.uk.

Publicat: 08 mai 2018, 22:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă