Vedeta care si-a angajat mama surogat pentru al treilea copil! Ii plateste o AVERE. Ce diva nu mai poate ramane insarcinata

Publicat: 21 iun. 2017, 16:37 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Vedeta care si-a angajat mama surogat pentru al treilea copil! A avut doua nasteri pana in prezent, dar la a treia nu se poate gandi. Medicul care are grija de ea sustine ca sufera de placenta accreta. Este o conditie destul de serioasa si grava care ii pune viata in pericol.

Conform TMZ, Kim Kardashian si Kanye West si-au angajat o mama surogat. Aceasta a fost aleasa de cuplu sa le poarte al treilea copil dupa ce diva a aflat ca nu mai poate duce o sarcina. Presa internationala sustine ca cei doi platesc 113,850 $ pentru aceasta.

Pentru a gasi mama surogat, cuplul a folosit serviciile unei agentii. Acestia vor plati suma de 45$ in 10 luni, in rate de 4.500$ pe luna. Pentru suma pe care agentia o cere, Kim si Kanye au scos din buzunar 68,850$ :O Intre vedeta si mama exista o alta clauza.

In cazul in care in urma fecundarii ovulului si amplasarea in uterul mamei surogat mai apare un copil, plata se schimba. Mama surogat va primi 5.000$ in plus pentru gemeni, 10.000$ pentru tripleti si tot asa. Daca mama surogat pierde organe reproductive in timpul acesta, este despagubita cu 4.000$.

Printre conditiile pe care mama surogat trebuie sa le respecte sunt: sa nu fumeze, sa nu bea alcool, sa nu se drogheze si sa nu faca sex inainte sa ramana insarcinata. Dupa ce embrionul a fost implantat, aceasta nu are voie sa faca sex timp de 3 saptamani.

Mama surogat are interzis la saune sau jacuzzi, nu se poate apropia de nisip pentru pisici, nu are voie sa isi vopseasca parul, are voie o singura cafea pe si nu are voie peste crud, informeaza Dailymail.co.uk. Contractul mai are o clauza.

Kim Kardashian si Kanye West „isi asuma responsabilitatile legale si parentale pentru orice copil care poate avea orice anomalii sau defecte congenitale sau alte”. Vedeta a marturisit la tv ca are o gaura in uter pe care o va corecta chirurgical. Boala de care sufera ea este rara; placenta se ataseaza prea mult de peretele uterin.

Citeste si: „Cum arata Kim Kardashian in pozele reale, fara pic de photoshop! Imaginile cu fundul ei au facut inconjurul internetului! Are sau nu celulita?”

Publicat: 21 iun. 2017, 16:37 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă