Poștaș român, confirmat cu noul coronavirus. Femeia a intrat în contact cu sute de pensionari

Publicat: 20 apr. 2020, 14:32 Autor: Elena News
Poștaș român, confirmat cu noul coronavirus. Femeia a intrat în contact cu sute de pensionari

Poștaș român, confirmat cu noul coronavirus. Femeia a intrat în contact cu sute de pensionari!

Un poştaş din Cluj, satul Pădureni, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Femeia este asimtomatica si a fost internata la spitalul din Câmpia Turzii.

Întrucât era suspectă de coronavirus, la spital a fost internată în izolator, iar ulterior a venit confirmarea testelor: a fost găsită pozitiv.

Femeia a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Conform procedurii, Direcția de Sănătate Publică Cluj va face o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili persoanele cu care a intrat în contact.

Toate persoanele vor intra în autoizolare la domiciliu, iar dacă se vor simți rău li se va face testul de depistare a prezenței COVID-19 în organism, urmând ca în cazul în care testul va ieși pozitiv, să fie internate la Boli Infecțioase în Cluj.

Situația este foarte delicată, având în vedere că este vorba despre un factor poștal, a cărui activitate este tocmai interacțiunea cu oamenii.

Primarul comunei a declarat în exclusivitate, pentru Antena 3, că poștașul a intrat în contact cu sute de persoane unde a împărțit pensii și alocații.

Publicat: 20 apr. 2020, 14:32 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă