Pete Shelley, solistul trupei The Buzzcocks, a murit! Lumea muzicala e in doliu

Publicat: 07 dec. 2018, 14:23 Autor: Simona Vedete

Din pacate, o alta stea a trecut in nefiinta, de data aceasta fiind vorba de Pete Shelley, solistul trupei punk-rock, The Buzzcocks.

Lumea muzicala este din nou in doliu dupa ce un nume greu din industrie s-a stins din viata. Pette Shelley avea 63 de ani cand a suferit atacul de acord, care i-a sfarsit viata.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei eeste „Ever Fallen in Love (With Someone You Shouldn’t’ve), fiind lansata in 1978, care a spart toate topurile acelei perioade.

„Acesta este cel mai greu lucru pe care a trebuit vreodată să îl fac. Trebuie să spun că fratele meu Pete Shelley a suferit un atac de inima în această dimineaţă şi a murit”, a scris fratele lui Pete pe contul personal de Facebook.

Pete Shelley, solistul trupei The Buzzcocks, a murit

Pete Shelley, solistul trupei The Buzzcocks, a murit

 

„Cu mare tristete va anuntam ca Pete Shelley, unul dintre cei mai influenti compozitori din UK si co-fondator trupei The Buzzcocks s-a stins din viata” au declarat si membrii trupei.

Pete a decedat in Estonia, acolo fiind resedinta lui de cativa ani, insa cauza mortii inca nu este sigura, insa cel mai probabil acesta a suferit un atac de acord.

Trupa The Buzzcocks a fost foarte iubita printre iubitorii genului punk-rock si a fost infiintata in 1976, in Anglia, chiar de catre Pete Shelley, care era cantaret, compozitor si chitarist, in colaborare cu Howard Devoto.

Publicat: 07 dec. 2018, 14:23 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×