Cristina Nedelcu este devastata, nu se mai termina probleme pentru ea. A fost zarita pe Aeroportul Henri Coanda tinand doliu

Publicat: 07 dec. 2018, 09:51 Autor: Simona News 3

Fosta gimnasta are parte numai de tragedii, care par ca nu se mai termina. Dupa ce a plecat de la Exatlon, lumea a fost socata s-o vada toata in negru.

La intoarcerea in tara. Cristina Nedelcu a marturisit de ce a venit imbracata toata in negru, iar motivul il constituie decesul tatal ei, care s-a petrecut inainte ca aceasta sa plece in Republica Dominica pentru filmarile show-ului.

„Tatăl meu a murit în urmă cu patru luni, chiar înainte de a pleca la Exatlon! A fost cea mai neagră perioadă din viaţa mea şi cea mai grea! Îl port în sufletul meu şi îi respect memoria” a declarat Cristina Nedelcu, conform WOWbiz.

In urma cu cateva zile, Cristina Nedelcu, concurenta a show-ului Exatlon transmis de Kanal D, a fost eliminata din competitie, dupa ce s-a accidentat grav la picior, incat nu mai putea sa mearga din cauza durerii.

Cristina Nedelcu este devastata, nu se mai termina probleme pentru ea

Cristina Nedelcu este devastata, nu se mai termina probleme pentru ea

”Este greu pentru că mi-aș fi dorit să pot să continui, mi-aș fi dorit să nu se oprească aici, pentru că a fost extrem de frumos, cu toate greutățile, cu toate relele, cu toate momentele în care am vrut să plec acasă și să renunț.

Nu pot decât să mulțumesc și să fiu foarte recunoscătoare pentru tot timpul pe care l-am avut aici, să fiu recunoscătoare toți oamenilor de aici, să mulțumesc echipei care a pus zâmbetul pe față mea atunci când eu nu am mai avut putere.

Să mulțumesc celor de acasă care au crezut în mine și care de fiecare data m-au susținut cu gândurile cu energia lor și cu tot ce au avut ei mai bun”, a spus Cristina Nedelcu.

Publicat: 07 dec. 2018, 09:51 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×