Codin Maticiuc a ajuns la SPITAL! De ce s-a intamplat asta

Publicat: 06 Dec. 2018, 15:55 Vedete

Codin Maticiuc s-a dus la spitalul Fundeni cu o zi inainte de Sf. Nicolae, insa nu pentru ca avea o anumita problema, ci pentru un gest minunat.

Codin Maticiuc a vrut sa faca o surpriza copiiilor internati acolo astfel ca a venit incarcat cu dulciuri si cele necesare lor la spital,  dar si cu un cvartet de fete care au cantat la instrumente muzicale, potrivit Libertatea.

„Sărbătorile mele de la Fundeni (…) Deja devenită tradiție „facerea brazilor la Fundeni” înainte de Moș Nicolae a devenit pentru mine felul în care-mi petrec sărbătorile.

Ieri am fost acolo și am dus brăduti și la etajul șase și la șapte. Și nu doar atât. Fructe, cadouri pentru copii, detergenți pentru toată secția și oncoxin. Ineditul a venit de la un profesor de la liceul de muzică care a adus cu el la spital un cvartet format din eleve foarte frumoase și talentate.

Le-am așezat fetelor patru scaune pe holul de la etajul 6 care unește camerele în care sunt cazați copiii secției de hematologie. Ele au început să cânte melodii de Crăciun.

Era un pic bizar să vezi patru fețe cu instrumentele lor, dar imbrăcate în haine de protecție specifice spitalelor cum cântă pe un hol pe unde nu se aflau decât una-două asistențe.

Am început să intru prin saloane și să invit copiii să vină cu mine pe hol să mă ajute să facem bradul și să ascultăm fețele mai de aproape. Pe câțiva am reușit să-i iau cu mine.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Dec. 2018, 15:55 Vedete
Pe aceeași temă