Pasagera a luat-o razna cand un barbat a refuzat sa ii ofere locul din metrou! Ce i-a facut in cateva secunde. Imaginile sunt virale

Publicat: 25 iul. 2018, 20:28 Autor: madalina m. Viral

Femeia s-a enervat foarte tare atunci cand un alt pasager a refuzat sa ii cedeze locul din metrou.

Incidentul s-a petrecut, recent, in unul din trenurile care circula prin subteranul orasului american New York. Pasagera s-a revoltat pentru ca nu a avut unde sa se mai aseze, intregul compartiment fiind plin de oameni, asa ca a vrut neaparat locul din metrou pe care pusese ochii.

Momentul bizar cu reactia femeii de culoare a fost filmat de catre alti calatori. Ei au fost socati cand au vazut ce face aceasta ca sa poata obtine respectivul loc. Nimeni nu si-a imaginat ca se va ajunge atat de departe.

Pasagera a luat-o razna cand un barbat a refuzat sa ii ofere locul din metrou

Desi nu il cunostea pe pasagerul spre care a mers tinta, femeia a insistat ca acesta sa ii ofere neaparat locul din metrou, ca sa se poata aseza. Cand s-a izbit de un refuz categoric, ea a reactionat intr-un mod exagerat.

Oamenii au fost socati cand au vazut ce face, asa ca si-au scos telefoanele mobile si au inceput sa filmeze episodul din metrou. Martorii au povestit ca aceasta i-a ordonat tanarului de culoare se se ridice neaparat.

Chit ca barbatul a fost de neclintit in ceea ce priveste decizia lui de a nu se muta de pe acel scaun, pasagera a luat masuri nefiresti. „Nu te mai juca cu mine! Misca-te acum, da-te la o parte!”, a fost ea auzita cum spunea.

Pasagera a luat-o razna cand un barbat a refuzat sa ii ofere locul din metrou

Vazand ca nu are niciun succes si barbatul nu vrea sa se miste de pe locul sau, femeia de culoare s-a asezat pe acesta. Pentru ca era, in mod vizibil, supraponderala aceasta aproape l-a zdrobit pe calatorul cu pricina.

„Da-te jos de pe mine!”, i-a replicat acesta, dar reactia pasagerei a fost cu mult mai revoltatoare, pentru ca ea i-a spus „Fa-ma sa ma dau jos de pe tine, daca poti!”, in semn de ironie. Desi toata lumea a observat ceea ce se intampla, nimeni nu a intervenit pentru a-l ajuta pe tanar.

Totusi, cateva ore mai tarziu, pasagera nervoasa pe locul din metrou a oferit o explicatie pentru tot ceea ce s-a intamplat. Ea a postat filmuletul pe contul sau de Instagram, acolo unde a povestit ca totul a fost pus la cale pentru a atrage un semnal de alarma cu privire la indiferenta oamenilor, in viata de zi cu zi.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 25 iul. 2018, 20:28 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă