VIDEO! Politista de 23 de ani lovita de un Logan in intersectia de la Universitate cand a incercat sa-l opreasca dupa ce a trecut pe rosu

Publicat: 04 iun. 2018, 09:34 Autor: D. C. Life

Tanara era la un pas sa fie ranita si mai rau, din cate se pare ar fi iesit mult prea brusc in fata soferului pe care dorea sa-l opreasca.

Politista de 23 de ani lovita de un Logan in intersectia de la Universitate. Agenta in varsta de 23 de ani se afla in misiune si dirija circulatia in intersectia de la Universitate. Soferul unui Logan care parea sa fi fost un taxi cu numere de Dambovita a fost somat sa opreasca si a franat brusca dupa care a intrat in politista.

Politista l-ar fi somat sa opreasca dupa ce trecuse pe culoarea rosie a semaforului, barbatul a franat brusc, dar datorita faptului ca afara ploua iar carosabilul era ud Loganul a derapat si a lovit-o pe tanara politista. Soferul se apara spunand ca agenta a intervenit foarte tarziu si nu si-a dat seama initial ca va iesi in fata lui sa-l opreasca.

Agenta a fost transportata de urgenta la spitalul Floreasca cu rani superficiale la maini si la picioare. Colegii ei au intervenit imediat si au imobilizat-o pe strada, incercand sa se asigure ca nu ii este afectat spatele sau alte organe vitale.

Politista de 23 de ani lovita de un Logan in intersectia de la Universitate

Soferul in varsta de 37 de ani are acum dosar penal si a ramas fara permis, iar din cate sustine el vina ar apartine in totalitate politistei. “Veneam dinspre Coltea, am trecut semagorul pe galben si a iesit doamna politist in fata mea. Nu aveam viteza mare, 50 cred ca aveam. Am vazut-o ca s-a dat jos din masina si apoi a aparut in fata mea! Ce nu intelegi? Aici a oprit masina, s-a pus pe masina asa, am luat piciorul de pe franza, masina s-a mai dus un metrou – doi. A alunecat de pe masina si s-a dat pe carosabil” a fost declaratia soferului.

Barbatul a incercat sa le arate reporterilor Digi 24 modul in care politista s-ar fi prins de masina lui cand incerca sa-l opreasca si a alunecat de pe capota pe asfalt. Relatarile barbatului care acum este cercetat pentru vatamare corporala din culpa le puteti vedea in imaginile de mai jos.

Publicat: 04 iun. 2018, 09:34 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×