Oscar Forest Whitaker si sotia sa, Keisha Nash-Whitaker, divorteaza dupa o casnicie de 22 de ani

Publicat: 28 Dec. 2018, 17:12 Vedete

Cand toata lumea credea ca in casnicia lor e numai lapte si miere, s-a lansat bomba divortului, care a socat pe toata lumea.

Keisha Nash-Whitaker si Oscar Forest Whitaker s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula „Blown Away” din 1994, iar 2 ani mai tarziu au devenit sot si sotie, ramanand nedespartiti, pana in ziua de azi.

Actorul, in varsta de 57 de ani, care a cucerit mii de fani cu rolul din „Pantera neagră/ Black Panther” a fost cel care a intentat divortul in cursul zilei de ieri, la o instanta din Los Angeles.

Se pare ca motivul separarii ar fi „diferentele ireconciliabile”, sau cel putin asta apare la instanta. In realitate, probleme par sa fie mai grave de atat.

Oscar Whitaker si sotia sa, Keisha Whitaker, divorteaza

Oscar Forest Whitaker si sotia sa, Keisha Nash-Whitaker, divorteaza

Cei doi au o familie numeroasa, doi copiii impreuna, ambele fete, si fiecare cate un copil dintr-o relatie anterioara. Insa toti au trecut de varsta majoratului, incat nu vor fi proble din acest punct de vedere al divortului.

Oscar Whitaker este cunoscut pentru rolurile din filmele „Majordomul/ The Butler”, de Lee Daniels, si „The Crying Game”, de Neil Jordan. Are si un Oscar s un Glob de Aur la activ, datorita rolului dictatorului ugandez Idi Amin din filmul „Ultimul rege al Scotiei” din 2006.

Publicat: 28 Dec. 2018, 17:12 Vedete
Pe aceeași temă