Omul papagal! S-a tatuat sa arate exact ca pasarile lui, iar acum toata lumea se mira de felul in care arata VIDEO

Publicat: 28 aug. 2018, 15:09 Autor: D. C. Life

Sunt multi ciudati pe lumea asta, dar tipul asta intrece orice imaginatie.

Omul papagal! S-a tatuat sa arate exact ca papagalii lui iar acum arata horror. Ted „Parrotman” Richards este englezul care si-a pierdut mintile la batranete si a ales sa se transforme la propriu in papagal. A inceput cu cateva tatuaje iar ulterior a ajuns sa aiba toata fata tatuata in culorile papagalilor.

Ii plac foarte mult modificarile corporale si adora sa fie diferit, dar parca a intrecut orice limita. Desi am zis ca seamana cu un papagal, totusi a mai adaugat si ceva in plus pe langa culorile papagalilor.

Si-a implantat in craniu o serie de coarne si 2 tepi in frunte care il fac sa para de-a dreptul un monstru. Si-a infipt in buze o serie de suruburi metalie si poate cea mai importanta modificare pe care si-a facut-o a fost sa-si taie urechile…total. Ted are peste 60 de ani si vrea sa intre in istorie pentru modul in care arata

Omul papagal! S-a tatuat sa arate exact ca papagalii lui iar acum arata horror

“Imi plac culorile lor si pentru ca am fost mereu crescut printre animale. Mi-am luat banii de pensie si am cunoscut pe cineva care m-a ajutat cu aceasta transformare.

Nu am gasit niciun chirurg care sa-mi taie urechile asa ca am apelat la un artist in transformari corporale. Ce urmeaza sa-mi fac este sa-mi tai nasul sa arate ca ciocul unui papagal”, a mai povestit Ted Richards invitat la o emisiune matinala din Anglia.

Barbatul le-a povestit gazdelor emisiunii ca cu cat ajunge sa semene mai mult cu un papagal cu atat devine mai fericit si ca desi si-ar dori sa aiba o partenera cu care sa imparta aceasta pasiune nu a reusit sa gaseasca pe nimeni care sa-l accepte asa cum arata acum.

Publicat: 28 aug. 2018, 15:09 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă