„Oh, Ramona!” este unul dintre cele mai căutate filme de pe IMDB. Cum s-a ajuns la performanta asta

Publicat: 12 iun. 2019, 17:03 Autor: Simona General

La scurt timp după ce și-a făcut debutul pe platforma Netflix, fiind primul film românesc care a reușit acest lucru, "Oh, Ramona!" a înregistrat un nou record.

Filmul “Oh, Ramona!” regizat de Cristina Jacob a ajuns pe locul 27 în topul popularității IMDB, devenind, la o săptămână de la apariția pe platforma Netflix, prima producție românească care se află pe un loc atât de sus în top 100 cele mai populare filme, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Filmul a evoluat de la locul 2.641 la poziția a 27-a în urma faptului că milioane de utilizatori IMDB sunt interesați de “Oh, Ramona” și caută detalii despre peliculă pe platformă.

„Oh, Ramona!” este unul dintre cele mai căutate filme de pe IMDB

Filmul Oh, Ramona. Ce actori fac parte din distributie

Atenția iubitorilor de filme a mers și către regizorul Cristina Jacob, care a crescut pe IMDB în topul starurilor, dar totodată și pe conturile de social media, unde mesajele au venit din întreaga lume, din țări ca Irak, Japonia, Thailanda, Mexic, Brazilia, Franța, Germania, Italia și multe altele.

Faptul că filmul este în prezent difuzat pe toate continentele se observă și pe paginile de social media ale filmului și actorilor, creșterea numărului de followers a acestora fiind de peste 40000 de urmăritori.

Premiera in Romania! Filmul „Oh, Ramona”, disponibil pe Netflix

Filmul a reusit sa devina extrem de popular si chiar a devenit disponibil in 190 de tari. Insa cel mai interesant este faptul ca acum este disponibil si pe Netflix, fiind o premiera pentru Romania.

Toti cei care au facut parte din distributia filmului sunt extaziati de cand au auzit aceasta veste, fiindca este un pas important pentru cinematografia romaneasca.

„Sunt extrem de onorat, platforma asta a crescut enorm de mult în ultimul timp şi nu că nu m-aş fi gândit niciodată că o să joc în genul ăsta de film şi că o să ajung aici. Cumva pare că e o chestie super-departe…şi nu e. Sunt extrem de bucuros. Când am aflat mi-a venit să plâng”, a spus protagonistul Bogdan Iancu, potrivit evz.ro.

„Mă bucur să ştiu că filmul ajunge în toată lumea, la toţi adolescenţii, în toate limbile lumii, pentru că acest film l-am facut despre şi pentru ei. Netflix asta reuşeşte să facă, să ajungă, fără bariere de timp şi spaţiu, în casele tuturor” a spus si Cristina Iacob, regizorul peliculei.

Publicat: 12 iun. 2019, 17:03 Autor: Simona General
Pe aceeași temă
×