Oasele gasite in casa lui Dinca apartin unei fetite cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani

Publicat: 31 iul. 2019, 16:57 Autor: Simona Ciao.ro
Oasele gasite in casa lui Dinca apartin unei fetite cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani

Noi informatii socante incep sa faca lumina in cazul criminalului de la Caracal care a socat lumea.

Oasele gasite in casa lui Dinca apartin unei fetite. Conform surselor din ancheta, oasele calcinate gasite in butoi la Gheorghe Dinca sunt umane si au apartinut unei fetite cu varsta intre 12 si 17 ani.

Insa este foarte greu sa se stabileasca asta cu certitudine. Aceste oase vor fi duse la un aparat unde vor fi facute pulbere pentru a se vedea daca exista urme de ADN si daca acesta coincide cu cel al Alexandrei, potrivit Antena3.

Oasele gasite in casa lui Dinca nu sunt ale Alexandrei

Oasele gasite in casa lui Dinca apartin unei fetite

Dan Antonescu a spus ca s-a demonstrat deja ca in acel butoi nu erau conditii pentru incinerarea unui cadavru,dar va fi dificil de aflat provenienta acestor oase din cauza ca sunt extrem de vechi.

„Autorul minte și încearcă să conducă spre direcții greșite ancheta. Este posibil ca aceste oase să aparțină unei alte fete.

Sau varianta ideală, să nu uităm că omul acesta a avut comenzi de reparat, de construit cavouri, locuri de veci în cimitir și este cunoscut că mai ales faptul că studenții de la medicnă cumpără pe câțiva lei oseminte pe care să le folosească la documentarea în facultate.

Este posibil ca el să fii luat ceva, oamenii respectivi poate au vrut să cumpere doar o anumită parte și ceea ce a rămas a pus pe foc în sensul că pot fi distruse.

Individul acesta trebuie să spună adevărul. I-a plimbat pe niște coclauri, el cunoaște toate aceste locuri. Nu poate invoca că nu își amintește. Este un mincinos”, a spus Dan Antonescu, potrivit Antena3.

Gheorghe Dinca a fost adus in Bucuresti pentru o expertiza psihiatrica

In decursul zilei de azi, Dinca a ajuns la Spitalul Penitenciarului Jilava, unde a fost supus unei expertize psihiatrice. Se pare ca tot aici, acesta va primi si ingrijiri medicale, fiindca a motivat ca se simte rau.

Barbatul a fost adus sub escorta la Penitenciarul Jilava iar surse judiciare au precizat ca Gheorghe Dinca va fi supus unui control general medical amanuntit.

Publicat: 31 iul. 2019, 16:57 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×