Oana Zăvoranu, mesaj sfâșietor pentru mama sa! Te cutremuri de vorbele ei: „Eram posedată și diavolul din mine mă…”

Publicat: 01 nov. 2022, 11:27 Autor: Camelia Vedete

Oana Zăvoranu, mesaj sfâșietor pentru mama sa! Oana Zăvoranu este tristă de când mama ei a murit. Acum, vedeta își amintește cu durere de momentele în care a făcut-o pe Mărioara Zăvoranu să sufere.

De-a lungul anilor, scandalul dintre Oana Zăvoranu și Mărioara, regretata sa mamă a ținut primele pagini ale ziarelor din țară. Iar acest tot scandal părea că nu se va termina nici după decesul mamei sale. Cu toate acestea, vedeta a transmis acum un mesaj dureros pentru cea care i-a dat viață. Iată ce a scris bruneta în mediul online!

Oana Zăvoranu, mesaj sfâșietor pentru mama sa!

„MAMA , TE IUBESC CU INIMA CURATA SI PLINA DE DURERE SI TE ROG SA MA IERTI DACA POTI, PENTRU TOT CE TI-AM FACUT SI PENTRU TOATE CELE PE CARE TI LE-AM GRESIT. Iti promit ca am sa repar cum stiu si cum pot eu mai bine toata suferinta pe care ti-am produs-o aici pe pamant, fara sa stiu ce fac. Am sa fac numai lucruri bune si frumoase de acum inainte, ca sa poti fi mandra cu adevarat de mine acolo unde esti. M-ai facut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Printesa, in abundenta, frumos, iubire si caldura. Tie si lui tata va datorez totul, tot ceea ce sunt si faptul ca exist. Cuvintele pot parea acum sarace si goale, dar DUMNEZEU stie ca decat niciodata, e mai bine si mai tarziu.

Te cutremuri de vorbele ei

Cand ma uit inapoi ma cutremur. Dar sunt puternica pentru ca sunt FATA VOASTRA si voi ati fost amandoi puternici in fata dusmanilor din vietile voastre. Ati trait demn si nu v-ati umilit la nimeni niciodata. Tot ce spun acum vine dintr-o apasare care m-a ajuns, realizand nesabuinta mea de atunci. MAMA, te iubesc si cred ca te-am iubit dintotdeauna, dar nu am stiut de capul si de sufletul meu chinuit. Ai fost si vei fi MAMA mea pana la final pe pamantul asta.

„Te iubesc cu inima plină de durere”

Mai intai mi-am cerut iertare cui si unde a trebuit. Dar pentru ca public am facut lucruri terifiante. Tot public am simtit ca trebuie sa imi cer si iertare. Si imi cer iertare in felul asta si VOUA, tuturor oamenilor care ati urmarit cu sau fara voia voastra, muti de durere si furie. Un spectacol grotesc pe care l-am trait personal si al carei protagonista a fost din pacate MAMA MEA. As da multe sa pot sterge tot ce e ramas marturie, dar nu voi putea.

„Eram posedată și diavolul din mine mă…”

Pot doar sa imi deschid sufletul voua, fanilor mei sau celor care m-ati blamat atunci, pe buna dreptate, pentru ca NU ERAM EU. ERAM POSEDATA, SI DIAVOLUL DIN MINE MA BATJOCOREA. Asa face el atunci cand nu e DUMNEZEU IN NOI, cand nu cerem ajutorul LUI si INGERUL dat de EL plange…Voi face tot ce imi sta in putinta sa ma vedeti de fapt cum sunt eu cu adevarat. Acum totul este altfel. ACUM IL AM PE DUMNEZEU IN INIMA SI SUFLET SI NU AM SA IL MAI LAS NICIODATA. Iar asta o sa se vada, nu mai promit nimic, veti vedea singuri cei care inca mai aveti incredere in mine. Va iubesc mult, OANA”, a scris vedeta în mediul online.

Oana Zăvoranu, acuzată de furt! Ce s-a descoperit în urma unei anchete

Belele mari pe capul Oanei Zăvoranu! Bruneta are de dat socoteală în mai multe procese intentate de fostul manager al clinicii pe care fosta lui Pepe o manageriază. Vorbim de acuze grave: furt de energie electrică!

Oana Zăvoranu a moștenit sume mari de bani după moartea mamei sale, Mărioara, în urmă cu șapte ani. Ulterior, actrița a început imediat să facă multe cheltuieli masive, majoritatea fiind îndreptate spre lucruri fine, plăceri personale ale divei. În paralel, fosta soție a lui Pepe a investit, printre altele, și într-o clinică medicală, scrie cancan.ro

Mai mulți oameni care au colaborat cu Oana Zăvoranu, în acest proiect medical, au întors armele și au acuzat-o pe brunetă că nu și-a respectat obligațiile financiare. Inclusiv managerul clinicii a executat-o silit pe vedetă și îi cere în instanță 155.000 lei (puțin peste 31.000 de euro) Bruneta a făcut recurs, dar Judecătoria Sectorului 5 a decis că Oana Zăvoranu este obligată să îi achite datoriile fostului manager. Citește continuarea aici.

Publicat: 01 nov. 2022, 11:27 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×