Oana Zăvoranu, amenințată cu un cuțit în propria mașină! A fost nevoie de intervenția Poliției

Publicat: 06 ian. 2022, 14:11 Autor: Maria Apostol Vedete

Oana Zăvoranu a tras o sperietură zdravănă în timp ce se întorcea, recent, de la munte. Un șofer recalcitrant ar fi amenințat-o cu un cuțit, cât și pe soțul ei, din cauza unei depășiri. 

Incidentul a avut loc pe DN1, între stațiunile Azuga și Bușteni. Soțul ei, Alex Ashrad, a încercat o depășire ca să avanseze mai repede în deja tradiționala coadă de mașini.

Ciudat este că, în momentul în care au intrat în depășire pe contrasens, spune Oana Zăvoranu, un alt șofer s-a oprit în mijlocul drumului. Special ca să nu-i lase pe ea și soțul ei să treacă, și i-a forțat să intre pe o stradă laterală.

Alex a încercat să facă depășirea și el s-a pus în drum, de-a curmezișul, ca să nu ne lase să trecem.

Ne-am oprit pe o străduță, acolo, și a scos cuțitul la noi. Nebunul a scos cuțitul la noi!”, a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi! E plină lumea de nebuni! Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”.

Oana Zăvoranu: ”A aruncat cuțitul în spate”

Când a văzut cum vrea să rezolve șoferul-problemă situația, vedeta a sunat imediat la Poliție.

Când poliția a ajuns la locul faptei, agresorul a încercat să ascundă cuțitul pe care i l-a arătat Oanei Zăvoranu.

El a aruncat cuțitul în spate când a venit poliția și a zis că nu are nimic în mașină. A pretins că are un cuțit de jucărie! După ce i-au căutat în mașină, polițiștii au găsit două cuțite!”

„Deci, după ce că ne-a amenințat, a mai și făcut fals în declarații”, amai precizat vedeta.

Publicat: 06 ian. 2022, 14:11 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×