Ce spune Oana Zăvoranu despre scandalul făcut de o fostă angajată: ”Poate să se ducă la Poliție…”

Publicat: 05 nov. 2021, 10:25 Autor: Maria Apostol Vedete

Scandalul de la clinica medicală a lui Alex Ashraf și a soției lui, Oana Zăvoranu, pare departe de a se fi încheiat. După ce o asistentă le-a adus acuzații grave celor doi, alte trei angajate s-au revoltat. 

Conflictul s-a acutizat miercuri dimineața, la clinica medicală pe care o patronează Alex Ashraf și soția lui. O asistentă a venit acolo și și-a cerut drepturile. Alex Ashraf a coborât din birou iar, în scurt timp, a început zarva. Părerile sunt împărțite, cert e că a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele.

A doua zi, însă, alte trei asistente și-au exprimat nemulțumirile. Și-au cerut banii. Una dintre ele avea să vorbească, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO. 

”M-am angajat la începutul lunii noiembrie 2020. Eu, de când m-am angajat, ei n-au venit niciodată în clinică, nu i-am văzut. Am lucrat ca asistent medical. În ziua în care m-am certat, pe 5 septembrie 2021, am intrat prima dată în contact cu Oana și cu Alex. Și am mai avut o discuție cu ei pe grup, noi aveam un grup de WhatsApp.

Am primit salariile undeva pe data de 1, fără niciun fel de întârziere. Iar în septembrie, a trecut data de 1, iar managera a scris pe grup că a vorbit cu doamna Oana și ne va da salariile undeva după data de 5. Iar eu am scris pe grup: «Bine, și salariul pe luna aceasta când?», iar Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup, că de ce-mi permit eu să-i vorbesc așa!

Acela a fost primul contact cu ei, cu el. După care, pe data de 5 septembrie, când eu eram la muncă. Eram singură, era într-o duminică, iar duminică nu au decât o singură asistentă și un singur om pe recepție, am avut vreo sută și ceva de pacienți, eram terminată. Mă pomenesc cu un apel telefonic. Eu n-am vorbit niciodată cu Oana sau cu Alex, nici măcar nu aveam numărul lor de telefon”, povestește asistenta.

Contactată de CANCAN.RO, Oana Zăvoranu nu s-a ferit, deloc, de cuvinte. A dat replica, în stilu-i caracteristic. ”Ce să spun, ăsta e subiect național! S-au gândit ele (n.r. asistentele), altele, că ar avea de luat banii din august, din septembrie! La muncă! Oamenii serioși nu stau să se ia la bătaie cu patronii! Genul ăsta de că…. de oameni… La muncă, nu vreți să munciți niciunul. Dacă le-am oferit locuri de muncă sunt supărați! Mai multe detalii, AICI.

Publicat: 05 nov. 2021, 10:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă