Oana Zavoranu loveste din nou! Dupa declaratia acida de ieri cu persoanele care „put”, acum face un alt atac dur: „E pe depresie rau asta”

Publicat: 17 dec. 2018, 09:39 Autor: Simona News 3

Oana Zavoranu a sternit multe valva pe internet in cursul zilei de ieri atunci cand s-a legat de persoanele, care conform spuselor ei, put.

Insa nu doar asta o deranjeaza. Oana Zavoranu acum se leaga si de selfiu-uri si motivele pentru care oamenii aleg sa-si fac selfiuri. Fanii au reactionat imediat si s-au amuzat teribil.

„Stăteam și mă gândeam la câtă prostie a născut de câțiva ani acest ‘selfie și am intrat și eu fără să simt în asta și îmi mai fac și eu câte unu?

Dar stăteam și mă gândeam că la bază,acest ‘selfie are o poveste tare tristă și freak așa, gen ești atât de singur și supărat, încât nu ai ce face și n-are nici cine să-ți facă și ție o poză,și stunci ți-o faci tu așa, singurel sau singurică?

E pe depresie rău asta, e mai rău decât aia cu jurnalul pe care îl țineam noi când eram mici,că și atunci ce aburitura era și aia cu jurnalul,adică îți scriai tu acolo în mare secret ce ai făcut în fiecare zi,că să ce?

Oana Zavoranu loveste din nou

Oana Zavoranu loveste din nou

 

Că ai Alzheimer și uiți ce-ai făcut sau cum venea faza? Că nu vorbesc dacă scriai ceva legat de o anumită zi când să întâmplat ceva, gen te-a luat de mână Gigel și te-a pupat și da băi nene, aia treceai în jurnal, că așteptai ziua asta de atâta timp?

Si în sfârșit și-a dat și prostu seama că tre să te și pupe, dar altfel,să scrii în jurnalul ăla câte ouă ai mâncat și câte stele erau pe cer, și câte fire de păr aveai tu marți pe 15 noiembrie 1984?

Dar să revin la selfie-ul asta deprimant,pe care ți-l faci și te pregătești așa din timp cu buze, cu păr într-o parte, cu chestii socoteli și mai faci încă vreo 257 până vine ala bunu.

Si te uiți că prostu la ține și te bufneste râsul cum te pozezi tu așa că să te vadă pulea, că nu e nici dracu prin jurul tău să-ți dea o mână de ajutor să îți țină naiba telefonul ăla, să nu mai ieși așa crispată sar relaxată sanchi, că nebunele își mai faci uneori și selfie incognito.

Cică ele nici nu știau că se făcea poza,dar mână era suspendată și aproape anchilozată de câteva zeci de minute că stătea așa că să o prindă pe închipuită că cica nu știa că se pozează?” a scris Oana Zavoranu pe pagina ei de Facebook.

Publicat: 17 dec. 2018, 09:39 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă