Oana Zavoranu a facut acuzatii GRAVE, nu mai poate suporta: „PUTI, imi vine sa iti dau numai pumni in cap, ca puti ca un sconcs”

Publicat: 16 Dec. 2018, 13:06 Vedete

Oana Zavoranu a starnit iar neliniste pe contul sau de Facebook, dupa ce a postat un mesaj la adresa unei persoane care se pare ca are o problema cu igiena personala.

„Multa lume ma iubeste ca spun ce gândesc, (multi din contra, dat d-aia n-am eu helanca vara), si îmi spun: Da Oana, dar tu esti Oana si poti pentru ca ti se rupe si ti se-ndoaie, ai un nume, lumea te stie vulcanica si imprevizibila, ai putere, ai bani, ai un statut si le e frica la toti de gura ta ca esti afurisita.

De acord, dar nu în totalitate! Ce sa faci cu tacerea? Si pâna când sa taci? Pâna când sa suporti, de exemplu, ca unul care îti este sef si pe care trebuie sa îl vezi zilnic ca trebuie sa iti dea directive, pute a transpiratie ca un sconcs? Cât sa îl suporti?

Știu, o să zici că dacă îi spui, te da afară, (corect), și aici vin cu latura mea ‘diplomată,??care este ‘praf,dar încerc și eu din când în când ‘diplomația(nu îmi iese aproape deloc, mai rău o umplu de sânge?) și nu îi spui în față ‘PUȚI, îmi vine să îți dau numai pumni în cap,că puți că un sconcs.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Dec. 2018, 13:06 Vedete
Pe aceeași temă