Oana Roman a vorbit despre semnele pe care le primește, după moartea mamei sale: „Am visat-o…”

Publicat: 19 apr. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman primeşte semne după moartea mamei sale. Au trecut mai bine de două luni de când Mioara Roman s-a stins din viaţă. Fiica fostului premier a trecut printr-o perioadă extrem de grea şi s-a obişnuit greu cu ideea că nu îşi va mai vedea mama.

Mioara Roman a murit cu două luni înainte de a împlini 84 de ani, la sfârșitul lui februarie. Ultimii ani din viaţa i-a petrecut într-un centru specializat şi a avut parte de toate tratamentele necesare problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Oana Roman a vorbit despre semnele pe care le primește, după moartea mamei sale: „Am visat-o…”

Oana Roman obișnuiește să povestească mult despre viața ei pe reţelele de socializare. Și de data aceasta și-a deschis sufletul într-un mod emoționant.

Aceasta le-a mărturisit celor care o urmăresc că mama sa i-a transmis, în vis, că e bine, liniștită și chiar fericită.

”Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama! Era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Chiar dacă îi simte absența în fiecare zi, vedeta este împăcată cu gândul că mama sa a ajuns într-un loc mai bun.

”Mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei”, a mai spus Oana emoționată pe rețeaua de socializare.

Oana Roman şi Catinca, un nou scandal după moartea mamei lor

Zilele trecute, Catinca a oferit un interviu în care a dezvăluit că şi-ar fi dorit ca mama ei, Mioara Roman, să aibă parte de o ceremonie ceva mai restrânsă. În schimb, Oana Roman, care s-a ocupat de înmormântare nu s-a uitat deloc la bani şi a creat un ultim eveniment pentru cea care i-a dat viaţă extrem de special.

Tragicul eveniment le-a reapropiat pe cele două surori care nu îşi mai vorbiseră de ceva vreme, însă acum au apărut din nou probleme între cele două. Oana nu a dorit să accepte criticile surorii ei şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă!

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa.

Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 apr. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×