Oana Lis, îngenuncheată de durere înainte de sărbători: „Nu mai e. Pentru unii dintre noi, sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte”

Publicat: 04 dec. 2023, 13:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Oana Lis, cunoscută ca fiind o persoană foarte sinceră, a împărtășit cu fanii o experiență delicată din viața ei, care a făcut-o să se întristeze foarte tare.

Oana Lis e foarte activă în Social Media, unde le vorbește foarte mult fanilor despre ce se mai întâmplă în viața ei, chiar și când e vorba de evenimente mai triste.

Oana Lis, îngenuncheată de durere înainte de sărbători

Așa a făcut și recent. Soția lui Viorel Lis le-a mărturisit fanilor că nașa ei s-a stins din viață în urmă cu ceva timp. Oana Lis a fost copleșită de emoții, gândindu-se la cea care a crescut-o și care îi făcea recent un preparat care-i plăcea foarte mult.

Oana Lis a spus că și sărbătorile de iarnă sunt mai grele fiindcă nu mai are mulți oameni dragi cu care să petreacă.

„Azi am mâncat zacuscă. Instantaneu gustul m-a făcut să mă gândesc la nașa mea care m-a crescut și nu mai e… În fiecare toamnă mergeam cu ea la piață și luam legume pentru zacuscă și varză pentru pus la murat.

Cred că am mâncat 30 de ani zacuscă făcută de ea. Mă gândeam ce ar fi zis de cum a ieșit. Și mă enervam că se termină zacusca și îmi dispărea starea asta de conectare. Pentru unii dintre noi sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte, pentru că persoanele care țineau familia unită nu mai sunt. Trecutul rămâne trecut, doar uneori mă mai copleșesc amintirile, mai ales în decembrie”, a scris Oana Lis, în mediul online. Citește mai multe aici.

Oana Lis, declarații greu de digerat din copilărie

Oana Lis face mărturisiri pline de sinceritate într-o discuție cu Florentina Fântânaru în cadrul podcastului „Intervievista” „ ajunsesem să am 30 de atacuri de panică pe zi și în fiecare seară ajungem la Spitalul Floreasca acuzând diverse simptome, inclusiv fizice”.

Drumul Oanei Lis spre acceptarea faptului că suferă de atacuri de panică a fost greu, dar și revelator, pentru că „eu credeam că sunt fericită” însă „atacul de panică nu ține cont de religie, sex, IQ sau stare socială ci este un dezechilibru care ne arată ca ceva nu este in regulă” din punct de vedere emoțional iar soluția este „conștientizarea și acceptarea problemei, aduce rezolvarea”.

Oana Lis, declarații greu de digerat din copilărie

Lipsa relației cu mama și-a pus puternic amprenta asupra Oanei „cu mama am stat foarte puțin, de la două săptămâni m-a crescut bunica, iar copilul meu interior nu a avut parte de iubirea mamei, declarațiile, îmbrățișările” vitale în creșterea echilibrata a unui copil.

Relația disfuncțională cu tatăl ei și-a pus puternic amprenta asupra Oanei „tata m-a terorizat pe mine și pe mama, era violent, agresiv, manipulator” „la 14 ani tatăl meu mi-a făcut cadou un vibrator”.

Relația cu Viorel Lis a început tocmai pentru a scăpa de influența tatălui „ De aceea mi-am căutat un bărbat puternic, nu pentru bani. Viorel Lis avea putere și așa putem să scap de sub dominația malefică a tatălui meu”. Psiholog de profesie, Oana Lis consideră că oamenii au cele mai multe răni „din familie”, iar „a ierta este un proces interior care vine în timp”, după analiză și acceptare.

Publicat: 04 dec. 2023, 13:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă