Oana Lis a stârnit un val de controverse! Cum l-a fotografiat pe soțul ei, Viorel Lis: ”Doar aparatele îl mai țin în viață”

Publicat: 30 dec. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Oana Lis a publicat o fotografie cu soțul ei, Viorel Lis, care a stârnit un val de controverse în rândul fanilor. Nimeni nu se aștepta să-l vadă pe fostul edil al Capitalei într-o asemenea ipostază, pe final de an.

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a deteriorat din ce în ce mai tare. Fostul edil al Capitalei a suferit un infarct, în urma căruia s-a ”pricopsit” cu un stent la inimă și ulterior a avut și COVID-19. De parcă n-ar fi fost de-ajuns, Viorel Lis are și diabet și se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare.

Oana Lis a stârnit un val de controverse!

Chiar și așa, fostul edil al Capitalei nu poate renunța la viciul său: jocurile de noroc! Soția lui a publicat, recent, o fotografie cu Viorel Lis la păcănele. În ciuda faptului că se simte bine și mai uită de necazuri, unii dintre fani l-au criticat dur. Alții, în schimb, au empatizat cu Viorel Lis.

„Doar aparatele îl mai țin în viață/ Te vaiți că nu ai bani de medicamente pentru Viorel, medicamentul cel mai bun: păcănelele, pe aparat o să moară/ Dacă acolo se simte bine și se relaxează de ce nu!/ Și daca îi plac păcănele vă sărăcește pe voi? Orice ar face el a fost, este și va fi în toate, unde scrii numele lui apare, daca scrieți numele vostru apare pe undeva?/ A intrat pensia?”, sunt doar câteva dintre reacțiile care au apărut la postarea publicată de Oana Lis cu soțul ei, Viorel.

Viorel Lis, la păcănele (sursa FOTO: Social Media)

Viorel Lis și-a făcut testamentul

Situația delicată în care se află l-a făcut pe Viorel Lis să se gândească și la momentul în care soția lui va rămâne singură. Astfel, apartamentul în care locuiește cu Oana a fost trecut pe numele ei. Viorel Lis le-a asigurat tot ce era necesar fostei sale soții Și copiilor lor, așa că totul îi va rămâne Oanei după moartea sa.

”A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton. Între ei este o diferenţă de vârstă de 35 de ani, însă timpul a demonstrat că iubirea lor a fost mai presus decât orice prejudecată sau obstacol pe care l-au întâmpinat.

Oana Lis este un sprijin de nădejde pentru soțul ei și a mărturisit că îi va fi alături acestuia până când moartea îi va despărți: ”Am fost împreună și când Viorel era sărac. Pentru alții poate părea ceva deosebit, pentru mine este ceva obișnuit. Îi fac masaj, stăm de vorbă, ia pastilele. Pentru mine este ceva ușor, pentru că așa este atunci când este iubire. Mă port cu el așa cum sper că ar face și el cu mine. Viorel se mișcă doar dacă ia pastile de durere”, a povestit Oana Lis în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 30 dec. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă