O tânără mămică are nevoie de noi! Haideți să o ajutăm să își cunoască puiul nou născut!

Publicat: 31 Dec. 2020, 15:53 News
O tânără mămică are nevoie de noi! Haideți să o ajutăm să își cunoască puiul nou născut!
Suntem în ultimele ore ale anului, iar majoritatea ne gândim cu speranță și cu bucurie la această noapte. Însă, în aceste momente, o tânără mămică are nevoie de noi, de solidaritatea noastră, de sufletul nostru! 
”URGENT!!! Bună ziua! Știti pe cineva cu grupa B3 RH + care are anticorpi pentru Covid? O mamă a născut de urgență la 33 de săptămâni ieri șii de azi este în comă. Se caută plasma pentru ea. Este internată la Colentina. Dacă știți pe cineva care ar putea să-i doneze plasmă, vă rog să specificați numele Anca Oprea”, este mesajul distribuit pe rețelele de socializare.
În prag de Anul Nou, o mămică se zbate între viață și moarte din cauza acestui virus, care a ucis deja milioane de oameni în întreaga lume. Doar noi putem înfăptui o minune și putem fi solidari în acest moment de grea încercare la care este supusă femeia.
Haideți să ajutăm! Haideți să înfăptuim o minune! Doar cu ajutorul nostru, al tututor, tânăra mămică își va putea ține în brațe puiul abia născut!
Dacă aveți anticopi la coronavirus și aveți grupa B3 RH pozitiv sau grupa 0 RH pozitiv, puteți face o minune, chiar în noapte dintre ani! Anca Oprea este numele mămicii care are nevoie urgentă de plasmă convalescentă (plasmă cu anticorpi coronavirus) și este internată la spitalul Colentina din București. 
Doar împreună putem salva o viață!
Publicat: 31 Dec. 2020, 15:53 News
Pe aceeași temă