O fosta Miss Universe a cazut in direct! Ce s-a intamplat cu ea

Publicat: 17 feb. 2019, 10:28 Autor: Simona Vedete

Alicia Machado, fosta Miss Universe 1996, a avut parte de un moment extrem de neplacut.

Alicia Machado a fost invitata in cadrul emisiunii „Es Show”, difuzata de televiziunea mexicana Multimedios. Insa frumoasa venezuelana n-a avut timp sa stea prea mult in platou, pentru ca nefericirea s-a produs.

Imediat dupa ce a fost prezentata, aceasta si-a facut aparitia pe scari alaturi de un barbat. Insa cand a ajuns in capatul scarilor, nu a realizat ca mai este o treapta astfel ca s-a impiedicat si a cazut.

Cei din jur s-au speriat dar multi s-au si amuzat pe seama ei, pentru ca, fara voia ei, momentul a fost usor comic. Insa membrii echipei de productie si moderatorul programului, Ernesto Chavana, au sarit in ajutorul ei.

O fosta Miss Universe a cazut in direct

O fosta Miss Universe a cazut in direct

Dupa ce a cazut, Alicia a realizat ca emisiunea se transmite in direct si a fost cuprinsa de rusine. Cazatura a fost destul de serioasa, fiindca dupa ce a alunecat, s-a dus 1-2 metri taras pe podeaua din lemn.

Potrivit Libertatea, frumoasa Alicia Machado, in varsta de 42 de ani, a fost desemnata una dintre cele mai frumoase femei din lume, castigand in 1995 titlul de Miss Venezuela iar in 1996, titlul de Miss Universe.

Publicat: 17 feb. 2019, 10:28 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă