Şefii de la Pro TV au luat măsuri de urgenţă! Ce se întâmplă cu o celebră emisiune

Publicat: 06 apr. 2020, 15:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Pro TV a luat măsuri drastice în ceea ce priveşte criza prin care trece întreaga ţară. Cei doi prezentatori vor respecta distanţa socială, iar rubrica meteo va fi adusă de acasă.

Adela Popescu şi Cove îşi vor respecta programul emisiunii pe care o prezintă, însă vor ţine cont de alte reguli.

Producătorii emisiunii au decis să asigure siguranța tuturor celor implicați în realizarea emisiunii, în fiecare ediție în platou sunt prezenți doar 1 sau 2 invitați, restul fiind surprinși la ei acasă, prin intermediul aplicațiilor online. Chiar și vremea este adusă de Viviana de acasă!

Adela şi Cove respectă distanţarea socială

Dacă până acum cei doi prezentatori îşi desfăşurat activităţile în colţuri diferite ale platoului de filmare, iată că începând de săptămâna trecută, Adela este acasă! Astfel, ea este prezentă, online, zi de zi, alături de Cove, care se află în studio!

”Când toată lumea găsește soluții de a ne muta în online, așa am făcut și noi..astfel încât să pot transmite din dormitor! Mai avem unele momente de întreruperi când cei mici au nevoie de mine, dar sunt sigură că telespectatorii sunt înțelegători!”, spune Adela despre această nouă provocare!

”Este o perioadă în care ne reinventăm, în care descoperim noi posibilități de a comunica și a face lucruri împreună…dar la distanță! Îmi lipsește Adela, evident, și mi-ar fi plăcut să putem fi amândoi în studio, dar mă bucur că am găsit această variantă și că putem fi alături de telespectatori, zi de zi!”, a spus şi Cove.

Publicat: 06 apr. 2020, 15:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă