Ce se intampla cu Gospodar fara pereche, emisiunea Anamariei Prodan de la Pro TV?

Publicat: 31 aug. 2019, 08:30 Autor: madalina m. Vedete

Odata cu sosirea toamnei vor reveni si emisiunile Tv, pe posturile favorite. Una dintre cele mai indragite de catre public este si cea a Anamariei Prodan.

Ce se intampla cu Gospodar fara pereche? Multi s-au intrebat ce se va alege de show-ul prezentat de impresara. Inca de la inceputul lunii septembrie, telespectatorii se pot bucura iarasi de aceasta emisiune.

De asemenea, Pro TV si-a prezentat noua grila de programe, ce vor fi difuzate din aceasta toamna. Toata lumea se va putea bucura iaras si de show-ul Gospodar fara pereche. De asemenea, pe micile ecrane va reveni, tot pe Pro TV, si emisiunea culinara „Masterchef”. In noua editie isi va face aparitia si Mihaela Radulescu.

Ce se intampla cu Gospodar fara pereche

Ce se intampla cu Gospodar fara pereche, emisiunea Anamariei Prodan de la Pro TV

Emisiunea Gospodar fara pereche de la Pro TV a adunat in sezoanele precedente foarte multi urmaritori in fata televizoarelor. Anul trecut, fanii i-au putut urmari pe unii dintre protagonostii sezonului precedent. Au mai putut sa descopere si ce au avut concurentii de spus in legatura cu experientele traite in acest show.

Formatul emisiunii este acela ca 13 gospodari isi deschid portile, atat cele ale casei, cat si inima, si isi prezinta domeniul de activitate. Oamenii le arata telespectatorilor tot ce fac, inclusiv ce e legat de viata sentimentala sau de planurile lor de viitor.

Ce spune Anamaria Prodan despre emisiune

Impresara nu se fereste niciodata sa vorbeasca sincer despre show-ul in care apare. Gazda emisiunii Gospodar fara pereche va reveni si ea la Pro TV, in doar doua saptamani! Echipa de productie a cautat noi gospodari carora sa le gaseasca o pereche.

„La fel ca in fiecare an, caut recolta perfecta de barbati harnici, descurcareti, frumosi si speciali, care sa convinga doamnele si domnisoarele ca sunt perfecti pentru ele. Si, la fel ca in fiecare an, am adunat barbati numai unul si-unul! O sa-i cunoasteti pe 12 septembrie, la Pro TV.

Fetelor, va spun ca anul asta sa fiti cu ochii pe ei si sa va inscrieti, nu o sa fie deloc usor sa puneti mana pe gospodarii mei! Va spun cu mana pe inima ca fiecare dintre ei are un stil irezistibil si ca va trebui sa le demonstrati ca-i meritati”, a spus Anamaria Prodan.

Publicat: 31 aug. 2019, 08:30 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă