Groaznic! O fetita de un an a ajuns la spital cu urechile complet mancate de un porc

Publicat: 24 Oct. 2018, 16:48 Life
Groaznic! O fetita de un an a ajuns la spital cu urechile complet mancate de un porc

Situatia este destul de grava tinand cont ca fetita a ramas fara pavilioanele de la urechi. Trebuie tinuta sub control pentru a impiedica aparitia infectiilor.

S-a intamplat in localitatea ieseana Mogosesti, cand fetita a iesit din casa de-a busilea si a mers pana in curte, unde se afla un porc. Animalul a muscat-o de maini, picioare, cap si urechi, fiind zona cea mai afectata, ramananc fara ele.

Fetita ramasese in grija fratilor mai mari, care nu i-au acordat atentia cuvenita si au scapat-o din ochi. Mama era plecata la soacra, iar tatal la munca.

Fetita a fost preluata de medici si dusa de urgenta la Spitalul de Copii „Sfanta Maria”, unde va fi supusa unei operatii, iar la scurt timp dupa au ajuns si reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, care au deschis o ancheta.

O fetita de un an a ajuns la spital cu urechile complet mancate de un porc

Purtatorul de cuvant al spitalului de copii din Iasi, Tamara Rosu Solange, a declarat ca este primul caz de genul cu care se confrunta.

„Este internată în Chirurgie Plastică, are plăgi multiple, făcute de porc şi în acest moment va intra în blocul operator pentru intevenţie cirurgicală, pentru evaluare şi iniţierea terapiei.

A rămas fără urechiuşe, pavilioanele a fost mâncate în totalitate. Mai are şi alte plăgi. În acest moment viaţa nu îi este pusă în pericol”, a declarat aceasta.

Publicat: 24 Oct. 2018, 16:48 Life
Pe aceeași temă